foto

Kay E. Kuter

  • nar. 25.4.1925
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 12.11.2003 (78 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Forbidden Warrior
2003 Krádež legendy
2001 The Hollywood Sign
2000 Malá mořská víla II: Návrat do moře
1998 Jungle Book: Mowgli's Story, The
1997 Anabela: Vánoční přání
1994 In Search of Dr. Seuss (TV film)
1993 Zlatý poklad Herodese Velikého
1992 Pole lásky
1989 Anatomie pana člověka
Warlock
1988 Bohyně lásky (TV film)
Frankenstein General Hospital
1987 Škola zombií
1984 Poslední hvězdný bojovník
1983 Taming of the Shrew, The
1978 Nepřítel lidu
1970 Intruders, The (TV film)
Watermelon Man
1967 Nastal čas zabíjet
1964 Mary Poppins
1960 The Big Night
1959 The FBI Story
1958 The Light in the Forest
1957 Módní návrhářka
The True Story of Jesse James
Under Fire
1956 The Mole People
The Steel Jungle
1955 City of Shadows
Frajeři a saze
The Cobweb
1954 Desirée
Drum Beat
Sabrina

TV seriály

2002 Čarodějky (TV seriál)
A pak žili šťastně... (S05E03)
Pohotovost (TV seriál)
Řekni mi, co tě bolí (S09E07)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Christmas Amnesia (S03E11)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1994 Fantastic Four, The (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
1992 Malá mořská víla (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Divorce Court (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Far Out Space Nuts (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Cowboy in Africa (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Premonition (S02E16)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Bible: Nový zákon (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace