foto

Rick Scarry

  • nar. 14.11.1942 (77 let)
    Delaware, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Družička v utajení (TV film)
2009 Květinářka (TV film)
2008 Invaze žraloků (TV film)
2007 Nebezpečný let (TV film)
2006 Absence of Light, The
Náš dům (TV film)
Price to Pay
2005 Dating Games People Play
2004 Sure Hand of God, The
2003 Kašlu na lásku
2001 Muž, který nebyl
2000 Vesmírní kovbojové
1998 Vyjednavač
Winchell (TV film)
1997 Vrtěti psem
1996 Velký švindl
1995 Aurora: Operace přerušena
Trial by Fire (TV film)
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
1993 Addamsova rodina 2
Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV film)
Vraždy černé vdovy (TV film)
Vražedný computer
1992 Majority Rule (TV film)
1991 Ctižádost
Mrtvé ticho (TV film)
Rodina (TV film)
Růžový blesk (TV film)
1989 Hrbáč na univerzitě
1988 Strach
1985 Out of Control

TV seriály

2019 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Iowa (S07E01)
2017 Baskets (TV seriál)
Ronald Reagan Library (S02E04)
Wrecked (TV seriál)
Ransom (S02E01)
2014 Pan kritik (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
No Sun on the Horizon (S03E13)
2009 Velká láska (TV seriál)
U soudu (S03E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvakrát zabitý nebožtík (S04E21)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Pozor, vyletí ptáček! (S01E09)
Kancl (TV seriál)
Svatba (S03E15)
Tráva (TV seriál)
Cankles (S03E11)
He Taught Me How to Drive By (S03E07)
Bill Sussman (S03E05)
další epizody (4)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Umění sabotáže (S03E05)
Odložené případy (TV seriál)
Barabové (S04E03)
2005 Closer (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
2003 Lost at Home (TV seriál)
2002 Advokáti (TV seriál)
This Pud's for You (S06E21)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Blown Away (E06)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Lois vs. Evil (S01E09)
Syn pláže (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Kdo jsi? (S04E16)
1999 Providence (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Festival (S02E06)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Whatever Happened to Mr. Garibaldi? (S04E02)
1995 Home Court, The (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Vybalování (S06E14)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Láska a nenávist v Cabot Cove (S10E08)
1992 Kapela snů (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vyjednavač (S06E03)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Roc (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Dědovo kladivo (S06E03)
1990 His & Hers (TV seriál)
Lenny (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Strach

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky