foto

Greg Berlanti

  • nar. 24.5.1972 (46 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Green Lantern (2011)

    - V zbore Green Lanternov (GL) je celkom 6 ľudí a jedným z nich je aj John Stewart. Jeho postava bola štúdiom zvažovaná na post ústredného hrdinu trilógie, v ktorej sme sa mali postupne prepracovať aj k Halovi, tímu GL a Justice League. S týmto námetom prišiel Corey Reynolds za Warnerovcami a tí najprv prejavovali veľký záujem, no neskôr ho odmietli a najali Grega Berlantiho, ku ktorému pribudli ešte Michael Green a Marc Guggenheim (scenáristi). Za pozemského GL napokon určili Hala Jordana. (Merwin01)

  • Green Lantern (2011)

    - Greg Berlanti napsal scénář už v roce 2007, rozhodl se však pro jiný film "This Is Where I Leave You" a scénář tedy dostal do rukou Martina Campbella, který původně režii přijmout nechtěl. (TomikZlesa)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Green Lantern
Green Lantern: Emerald Knights
2006 Prince, The (TV film)
2004 Kat Plus One (TV film)

TV seriály

2015 Mrtvý bod (TV seriál)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
2012 Politická hra (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Flashpoint
2013 Guilty (TV film)
2011 Green Lantern
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter One: The River's Edge (S01E01)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2012 Politická hra (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Matriarchát (S01E23)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 2. (S01E09)
Everwood (TV seriál)
Sbohem, lásko (S04E20)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Den končí (S02E22)
Nevyslovené pravdy (S02E16)
2003 Everwood (TV seriál)
Na konci léta (S02E01)
2000 Young Americans (TV seriál)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E06)
Homecoming (S03E02)
Parental Discretion Advised (S02E22)
další epizody (7)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The All-Nighter (S02E07)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Já, Simon
2010 Pod jednou střechou
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2015 Supergirl (TV seriál)
2012 Politická hra (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
You (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Supergirl (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
Battles Lost and Won (S03E23)
Make It Reign (S03E22)
další epizody (15)
The Flash (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (23)
Arrow (TV seriál)
Epizoda 10 (S07E10)
Epizoda 9 (S07E09)
Epizoda 8 (S07E08)
další epizody (15)
2017 Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
Wake Up (S03E07)
další epizody (9)
The Flash (TV seriál)
Mixed Signals (S04E02)
The Flash Reborn (S04E01)
Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
Thanksgiving (S06E07)
další epizody (9)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2012 Politická hra (TV seriál)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Animal (E18)
další epizody (10)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Accident (E08)
další epizody (10)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 DC's Legends of Tomorrow: Their Time Is Now

TV pořady

2012 Larry King Now (TV pořad)
2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace