foto

Greg Berlanti

  • nar. 24.5.1972 (45 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Green Lantern (2011)

    - V zbore Green Lanternov (GL) je celkom 6 ľudí a jedným z nich je aj John Stewart. Jeho postava bola štúdiom zvažovaná na post ústredného hrdinu trilógie, v ktorej sme sa mali postupne prepracovať aj k Halovi, tímu GL a Justice League. S týmto námetom prišiel Corey Reynolds za Warnerovcami a tí najprv prejavovali veľký záujem, no neskôr ho odmietli a najali Grega Berlantiho, ku ktorému pribudli ešte Michael Green a Marc Guggenheim (scenáristi). Za pozemského GL napokon určili Hala Jordana. (Merwin01)

  • Green Lantern (2011)

    - Greg Berlanti napsal scénář už v roce 2007, rozhodl se však pro jiný film "This Is Where I Leave You" a scénář tedy dostal do rukou Martina Campbella, který původně režii přijmout nechtěl. (TomikZlesa)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Flashpoint
2013 Guilty (TV film)
2011 Green Lantern
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
Pilot (E01)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Epizoda 18 (S03E18)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 16 (S03E16)
další epizody (8)
Supergirl (TV seriál)
Epizoda 23 (S03E23)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 21 (S03E21)
další epizody (13)
The Flash (TV seriál)
Epizoda 23 (S04E23)
Epizoda 22 (S04E22)
Epizoda 21 (S04E21)
další epizody (12)
Arrow (TV seriál)
Epizoda 23 (S06E23)
Epizoda 22 (S06E22)
Epizoda 21 (S06E21)
další epizody (14)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter One: The River's Edge (S01E01)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Helen Hunt (S03E06)
Return of the Mack (S03E05)
Phone Home (S03E04)
další epizody (6)
Supergirl (TV seriál)
Wake Up (S03E07)
Midvale (S03E06)
Damage (S03E05)
další epizody (8)
The Flash (TV seriál)
The Trial of The Flash (S04E10)
Don't Run (S04E09)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
další epizody (10)
Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
Thanksgiving (S06E07)
další epizody (9)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Out of Time (S02E01)
Leviathan (S01E13)
Last Refuge (S01E12)
další epizody (14)
Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
The Darkest Place (S02E07)
Changing (S02E06)
další epizody (17)
Arrow (TV seriál)
The Recruits (S05E02)
Legacy (S05E01)
Canary Cry (S04E19)
další epizody (12)
2015 Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
Human for a Day (S01E07)
Red Faced (S01E06)
další epizody (8)
Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Legends of Yesterday (S04E08)
Brotherhood (S04E07)
další epizody (23)
2014 Arrow (TV seriál)
Výstup (S03E09)
Stateční a smělí (S03E08)
Natáhni svůj luk (S03E07)
další epizody (23)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (23)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
další epizody (9)
Politická hra (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2000 Young Americans (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Green Lantern
Green Lantern: Emerald Knights
2006 Prince, The (TV film)
2004 Kat Plus One (TV film)

TV seriály

2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Helen Hunt (S03E06)
Return of the Mack (S03E05)
Phone Home (S03E04)
další epizody (6)
Supergirl (TV seriál)
Wake Up (S03E07)
Midvale (S03E06)
Damage (S03E05)
další epizody (7)
Arrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
Thanksgiving (S06E07)
Promises Kept (S06E06)
další epizody (8)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Leviathan (S01E13)
Last Refuge (S01E12)
The Magnificent Eight (S01E11)
další epizody (13)
Arrow (TV seriál)
Canary Cry (S04E19)
Eleven-Fifty-Nine (S04E18)
Beacon of Hope (S04E17)
další epizody (10)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Legends of Yesterday (S04E08)
Brotherhood (S04E07)
další epizody (9)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Nemyslitelné (S02E23)
Ulice v plamenech (S02E22)
Bloodovo město (S02E21)
další epizody (14)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (21)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
další epizody (9)
Politická hra (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Já, Simon
2010 Pod jednou střechou
2000 Klub zlomených srdcí

TV seriály

2015 Supergirl (TV seriál)
2012 Politická hra (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 DC's Legends of Tomorrow: Their Time Is Now

TV pořady

2012 Larry King Now (TV pořad)
2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace