foto

Cara Buono

  • nar. 1.3.1971 (46 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Larry Taube
    c/o The Gersh Agency
    130 West 42nd St.
    New York, NY 10036
  • Steve Caserta
    Handprint Entertainment
    Tel: (310) 481-4400

Herecká filmografie

Filmy

2017 All Saints
2016 Half the Perfect World
2015 Outliving Emily
Papírová města
2014 Dobré manželství
2012 Discoverers, The
Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2010 Ať vejde ten pravý
2008 Neklidný (TV film)
2007 Cthulhu
2006 Pivní liga
2004 From Other Worlds
2003 Hulk
2000 Attention Shoppers
Happy Accidents
Nebezpečný kód
1999 Hluboko v mém srdci (TV film)
Chutney Popcorn
Man of the Century
Two Ninas
Zrcadlový princ (TV film)
1998 Lulu na mostě
Příští stanice Ráj
River Red
1997 Mrtvý muž
1995 Deník vraha
Kicking and Screaming
1994 Cesta kovbojů
1993 Dog Race in Alaska, A
1992 Gladiátor
Vodní země
1991 Abby, My Love (TV film)

TV seriály

2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Leland Bray (E01)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Sixteen: The Brain (S02E08)
Chapter Fifteen: The Secret Cabin (S02E07)
Chapter Fourteen: The Pollywog (S02E06)
další epizody (8)
2016 Stranger Things (TV seriál)
Chapter Eight: The Upside Down (S01E08)
Chapter Seven: The Bathtub (S01E07)
Chapter Six: The Monster (S01E06)
další epizody (8)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
Ústav (S04E21)
Najdi a znič (S04E19)
Jestli-pak-jinak (S04E11)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Ears to You (S02E17)
Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
Lepší známý ďábel... (S04E09)
Místo původu (S04E08)
další epizody (5)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Stará láska nerezaví (S05E18)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
další epizody (10)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nový příchod (S06E19)
Kennedy a Heidi (S06E18)
Chovej se jako chlap (S06E17)
další epizody (4)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Moe a Joe (S06E10)
Pouť (S06E09)
2003 Miss Match (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zkouška tvrdosti (S02E18)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Dream Street (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

TV pořady

2011 17th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Baggage
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace