foto

Michael Kostroff

  • nar. 22.5.1961 (59 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Standing Up, Falling Down
2018 Most Likely to Murder
2017 Tommy Battles the Silver Sea Dragon
2016 Hard Sell
Norman: Mírný vzestup a tragický pád stratéga z New Yorku
2014 Best Man in the Dark
Other Plans
2011 Černá listina
2008 Oko dravce
2001 Labutí trumpetka
Marco Polo: Návrat do Xanadu
1998 Blunt
Restons groupés
1997 Lhář, lhář
1989 Návrat od řeky Kwai

TV seriály

2020 Spiknutí proti Americe (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
The Baker and the Beauty (TV seriál)
Get Carried Away (E03)
2019 Miliardy (TV seriál)
Maximum Recreational Depth (S04E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Darkest Journey Home (S21E02)
2018 Instinct (TV seriál)
Blast from the Past (S01E11)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
What Big Ideas (S02E04)
Seven-Fifty (S02E03)
Miliardy (TV seriál)
Hell of a Ride (S03E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nebroušený diamant (S10E09)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Why Me? (S01E06)
What Kind of Bad? (S01E05)
I See Money (S01E04)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Conversion (S18E19)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Znáš můj styl (S01E13)
Ber si to osobně (S01E10)
DWYCK (S01E09)
další epizody (4)
Vinyl (TV seriál)
E. A. B. (E08)
Bosch (TV seriál)
Noční oběť (S02E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Přistání (S07E19)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Deadbeat (TV seriál)
The Polaroid Flasher (S02E11)
The Blowfish Job (S02E07)
Last Dance with Edith Jane (S02E04)
Černá listina (TV seriál)
Tom Keen (č. 7) (S02E16)
Major (č. 75) (S02E15)
Lovec jelenů (č. 93) (S02E13)
další epizody (4)
Jak prosté (TV seriál)
Útěk z vězení (S03E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Boj o Noaha (S16E23)
2014 Gotham (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pamela: Part 1 (S04E10)
Dobrá manželka (TV seriál)
All Tapped Out (S05E18)
Parallel Construction, Bitches (S05E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzorec sedmnáct (S16E09)
Girls Disappeared (S16E01)
2013 Banshee (TV seriál)
Wicks (S01E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Framed (S03E12)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Bit Bucket (S05E02)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Self Cleaning Oven (E05)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Russian Brides (S13E07)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
S televizí, či bez televize (S01E20)
Párty na klíč (TV seriál)
Jackal Onassis Backstage Party (S02E01)
Tráva (TV seriál)
Dětský kočárek (S06E03)
Odložené případy (TV seriál)
Bunny na útěku (S07E12)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Pozdrav z Francie (S04E04)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Help! (S02E07)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Výroky pro tisk (S05E05)
další epizody (5)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Občanská válka (S01E07)
2006 Studio 60 (TV seriál)
Nevada Day: Part 2 (E08)
Nevada Day: Part 1 (E07)
První prezidentka (TV seriál)
State of the Unions (E13)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pomocné ruce (S02E12)
Veronica Mars (TV seriál)
Nevěsta na útěku (S02E15)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Proti všem (S04E07)
Čarodějky (TV seriál)
Pomsta se nevyplácí (S08E12)
2005 Closer (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
The Inside (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Tlustej zadek (S02E08)
Veronica Mars (TV seriál)
Kdo by ublížil dítěti (S02E07)
Podvody jenom podvody (S02E03)
Pohotovost (TV seriál)
A jede se dál (S11E22)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
U ledu (S03E07)
další epizody (5)
Západní křídlo (TV seriál)
A Change is Gonna Come (S06E07)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Všechno je jen prolog (S02E06)
Závažné případy (S02E04)
Dva z Queensu (TV seriál)
Affidavit Justice (S06E06)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (7)
Dva z Queensu (TV seriál)
Food Fight (S04E13)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
No Retreat (S04E05)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Much Ado During Nothing (S01E22)
1997 Port Charles (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
Partners (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Hudební videoklipy

2008 Demi Lovato - La La Land (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky