foto

Michael Kostroff

  • nar. 22.5.1961 (56 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tommy Battles the Silver Sea Dragon
2016 Hard Sell
2014 Other Plans
2011 Černá listina
2008 Oko dravce
2001 Labutí trumpetka
Marco Polo: Návrat do Xanadu
1998 Blunt
Restons groupés
1997 Lhář, lhář
1989 Návrat od řeky Kwai

TV seriály

2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Show and Prove (E02)
2016 Luke Cage (TV seriál)
You Know My Steez (S01E13)
Take It Personal (S01E10)
DWYCK (S01E09)
další epizody (4)
Vinyl (TV seriál)
E. A. B. (E08)
Bosch (TV seriál)
Victim of the Night (S02E03)
2015 Černá listina (TV seriál)
Tom Keen (No. 7) (S02E16)
The Major (No. 75) (S02E15)
The Deer Hunter (No. 93) (S02E13)
další epizody (4)
Jak prosté (TV seriál)
Útěk z vězení (S03E22)
2014 Gotham (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Banshee (TV seriál)
Wicks (S01E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Framed (S03E12)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Dětský kočárek (S06E03)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Výroky pro tisk (S05E05)
další epizody (5)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Občanská válka (S01E07)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
Nevada Day: Part 2 (E08)
Nevada Day: Part 1 (E07)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Proti všem (S04E07)
2005 Closer (TV seriál)
Inside, The (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
U ledu (S03E07)
další epizody (5)
2003 Odložené případy (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Všechno je jen prolog (S02E06)
Závažné případy (S02E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (7)
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
Partners (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace