Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté sbírají informace o tom, jak žil a s kým se stýkal zavražděný Karas. Protože je více než podezřelé, jak moc je jeho smrt podobná smrti slovenské dívky, prověřují policisté ve spolupráci se slovenskou kolegyní Tamarou i to, jak žila a s kým se stýkala právě Uhorčíková. Slovák Matěj Ráž obviněný z vraždy Uhorčíkové ale nemohl zavraždit Karase. Tamara se proto oficiálně přidává do brněnského vyšetřovatelského týmu, protože je možné, že Ráž nezavraždil ani Uhorčíkovou a za oběma vraždami stojí úplně někdo jiný.

Kriminalisté se však musejí nyní zaměřit především na pátrání po zmizelé Aleně Kovářové. Pohřešování neznámé dívky by se normálně vůbec nevěnovali. Kovářová je ale velice podobná Uhorčíkové. Vyšetřování jim vážně zkomplikuje Alenin otec, který se rozhodne po své dceři pátrat na vlastní pěst.

Vraždu soudce Matuly policisté prověřují také, ale zatím beze stopy o tom, že by nějak mohla souviset s vraždou politika Karase. Pro policisty se také zatím stává neznámým článkem příběhu postava faráře z obce Malá Čistá, který slýchává ve svém kostele tajemný dětský pláč a zdravotní sestra Martina, které anonym posílá v dopisech investiční mince nemalé hodnoty. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetřovaný případ z minulého dílu trochu ustupuje do pozadí a řeší se zmizení holky, která je podobná předcházející oběti a zastřelení soudce. Linie táty Kováře mě bavila víc, Martin Zahálka odvedl slušný herecký výkon, obvykle se objevuje v menších a nevýraznějších roličkách. Zastřelení soudce zatím vypadá na samostatný případ, souvislost se prokáže až příště. Nicméně rozehrané to je slušně, děje se toho hodně, ale nepůsobí to dojmem přeplácanosti (na což hodně trpěla 2. série), i když z tohohle dílu zůstaly dvě nevyřešené otázky v rámci celé série: Kdo nechal tu pistoli pro Klímu v budově soudu? Jeho šéfové tam sotva měli přístup a snad měli pro soudce i jiný způsob smrti podle Bosche, jeho zastřelení bylo popisováno jako zkratové jednání Klímy pod tlakem. A druhá věc - jestli Karel pouštěl v kostele nahrávku plačícího dítěte, tak proč ji slyšel jen farář a ne kostelník, který tam v tu dobu taky byl? ()

Reklama

fooggyy7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky druhému dílu známe dobře jízdní vlastnosti třicetiletého vozu BMW. A dále, poznali jsme obtloustlého konkurenta vousatýho policisty. Takže víme že se doopravdy vyskytují i na služebnách. Známý děvkař už má dost velký skluz, ale jiskra tam už je. Místo slovenskej žandárky hledá dceru po diskotékách. Mezi tanečníkama však není, asi píchá anebo si píchá na záchodě a bonbónek nakonec - Řeporyjský prase (hraje sám sebe) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jestli se rozhodl trestat hříšníky, tak moc lidí nezbyde." Tak jednoznačným vítězem druhé epizody je pro mě pan Kovář. On mi připomněl, co bych dělal, kdyby se mi dcera nevrátila domů a policie by mé oznámení odzívla. Na druhou stranu mne zklamalo, že se tornádo Hrónská přizpůsobilo pomalému tempu brněnských kriminalistů a už není tím příjemným narušitelem poklidu vyšetřování. Jinak jsem však napnutý a těším se, až se odhalí to, co slyší farář, podivné posílání mincí i obsah bezpečnostní schránky. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Policisté stojí na místě, pan Kovář to vezme do vlastních rukou a otázek přibývá. Předchozí díl byl o něco lepší, probíhá vyšetřování a tempo je stále pomalejší. I přesto se jedná o nadprůměrnou kriminálku, která má co nabídnout. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Brně, hradu Boskovice, Doubravníku, ZOO Brno, Blansku. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama