foto

Robert Gant

  • nar. 13.7.1968 (50 let)
    Tampa, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Milada (2017)

    - Spoiler: Štáb tesne pred koncom nakrúcania zamieril na Šumavu, kde sa 2. a 3. mája nakrúcal scény s rodinou Horákových z rokov 1940 a 1949. Ďalšie šesťdenné dotáčky pokračovali na Sázave a posledné tri dni v Prahe, kde vznikali chýbajúce zábery z rôznych období. Napríklad 6. mája sa pred hlavným vchodom do budovy Českého rozhlasu na Vinohradskej triede pred kamerami odohrala jedna z úvodných scén filmu, situovaná do roku 1935, kedy Bohuslav Horák (Robert Gant) pracoval pre Rádiožurnál a Milada (Ayelet Zurer) bola právničkou na Úrade sociálnych vecí na pražskom magistráte. (classic)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milada
2016 A Million Happy Nows
Love Is All You Need?
Summer of Dreams (TV film)
The Thinning
2012 Joshua Tree, 1951: A Portrait of James Dean
2011 My Life As an Experiment (TV film)
2008 Ninjové útočí (TV film)
Speciální zásilka (TV film)
Sérum pravdy (TV film)
2007 Přežij!
Save Me
2004 Billy's Dad Is a Fudge-Packer
Marie a Bruce
2002 Fits and Starts
1999 Pomsta
Smlouva na papírovém ubrousku
1996 Jane Street
1994 Cityscrapes: Los Angeles
Hořká pomsta (TV film)

TV seriály

2018 13 Reasons Why (TV seriál)
Two Girls Kissing (S02E02)
2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 3, Side A (S01E05)
Tape 2, Side B (S01E04)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Vadná návnada (S07E20)
2016 Americká manželka (TV seriál)
Krampus Katie (S01E09)
Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
For the Girl Who Has Everything (S01E13)
Blood Bonds (S01E09)
2015 Supergirl (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Lockdown (S10E16)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Sean Saves the World (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
From This Day Forward (E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Objížďka (S10E16)
2012 Shameless (TV seriál)
Father's Day (S02E05)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
First Valentine's Day (S01E16)
Nouzové přistání (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zubař v potoce (S05E13)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Bílý kůň (S02E01)
Personal Affairs (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Ekologové (S05E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ozbrojené přepadení (S08E02)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
State of the Union (TV seriál)
2007 Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (TV seriál)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Linc's (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
1997 Head Over Heels (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rossův problém (S03E23)
1996 My z přístavu (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
My Wildest Dreams (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)

Dokumentární

2003 Totally Gay! (TV film)

TV pořady

2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace