foto

Chris McGarry

  • nar. 19.8.1966 (53 let)
    Roselle, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Seeds
2012 Země bez zákona
2011 Moneyball
2010 Odpočítávání
2007 Across the Universe
1987 Video Violence 2

TV seriály

2019 Barry (TV seriál)
berkman > block (S02E08)
The Audition (S02E07)
The Power of No (S02E02)
Lucifer (TV seriál)
Vše o Evě (S04E04)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Otravná Ruth (S02E15)
The Fosters (TV seriál)
Many Roads (S05E19)
Just Say Yes (S05E18)
Scars (S05E14)
další epizody (5)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Přímo na očích (S09E04)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Země nikoho (S02E15)
2015 Casual (TV seriál)
Sprostá fotka (S01E05)
Happyish (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Chvála penězům (S04E10)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Pět oranžových korálků (S03E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zamrzlý případ (S09E21)
2013 Vegas (TV seriál)
Past Lives (E19)
Chirurgové (TV seriál)
Věříte na kouzla? (S09E22)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Ricky's Tacos (E07)
Oregon (E05)
Kate Is Enough (E04)
další epizody (4)
American Horror Story (TV seriál)
Nesvatá noc (S02E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Na rozhlasových vlnách (S02E18)
Private Practice (TV seriál)
True Colors (S05E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
God Complex (S08E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nervový otřes 2/2 (S10E07)
Nervový otřes 1/2 (S10E06)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Když se muži a hory setkají (S05E10)
Rozvod (S05E06)
Zima (S05E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kdo jsi bez viny (S09E14)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Cerrato (E04)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vztahy s veřejností (S04E01)
Odložené případy (TV seriál)
Voják, jak se patří (S07E11)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S08E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S10E21)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Bezcenný život (S01E09)
Médium (TV seriál)
Who's That Girl (S06E02)
Vražedná čísla (TV seriál)
Podfuk (S05E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a policejní odznak (S08E14)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Last Call (S05E13)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Kód 16 (S03E08)
2006 Unesený (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Moe a Joe (S06E10)
Kukuřičné placky (S06E08)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
House of Cards (S16E07)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Oxymoron (S12E23)
Dazzled (S12E20)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Phobia (S11E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky