foto

Chris McGarry

  • nar. 19.8.1966 (52 let)
    Roselle, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Seeds
2012 Země bez zákona
2011 Moneyball
2010 Odpočítávání
2007 Across the Universe
1987 Video Violence 2

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
An Inconvenient Ruth (S02E15)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Přímo na očích (S09E04)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Země nikoho (S02E15)
2015 Casual (TV seriál)
Sprostá fotka (S01E05)
Happyish (TV seriál)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Pět oranžových korálků (S03E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zamrzlý případ (S09E21)
2013 Vegas (TV seriál)
Past Lives (E19)
2012 Procitnutí (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Nesvatá noc (S02E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Na rozhlasových vlnách (S02E18)
Private Practice (TV seriál)
True Colors (S05E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
God Complex (S08E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nervový otřes 2/2 (S10E07)
Nervový otřes 1/2 (S10E06)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Když se muži a hory setkají (S05E10)
Rozvod (S05E06)
Zima (S05E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kdo jsi bez viny (S09E14)
2010 Obhájci (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vztahy s veřejností (S04E01)
Odložené případy (TV seriál)
Voják, jak se patří (S07E11)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S08E13)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Bezcenný život (S01E09)
Médium (TV seriál)
Who's That Girl (S06E02)
Vražedná čísla (TV seriál)
Podfuk (S05E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a policejní odznak (S08E14)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Moe a Joe (S06E10)
Kukuřičné placky (S06E08)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Oxymoron (S12E23)
Dazzled (S12E20)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Phobia (S11E13)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace