Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Zajímavosti k filmům (44)

Běžící muž

Běžící muž (1987)

V roce 1990 vyšla pro tehdejší platformy Atari ST, Commodore 64, MSX, ZX Spectrum, Amstrad CPC a Amiga stejnojmenná hra, založená na filmu.

Desperado

Desperado (1995)

Předtím, než Bucho (Joaquim de Almeida) zastřelí muže v klobouku, muži se barva zbraně za opaskem změní z černé na stříbrnou.

Dvojitý zásah

Dvojitý zásah (1991)

Ve jedné ze scéně, Alex (Jean-Claude Van Damme) popadne dvě láhve od alkoholu a praští s nimi protivníka do obličeje. O chvíli později ho však praští ještě třetí flaškou.

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Pár dní po uvedení filmu byl Sylvester Stallone (Barney Ross) vyhlášen největší akční hvězdou všech dob. Šlo o anketu, jíž se pro jeden britský web sportovní výživy zúčastnilo na dva tisíce respondentů. Sly získal 31 procent, Arnold Schwarzenegger (Trench) skončil o sedm bodů za ním a na bronzové příčce se umístil Bruce Willis (pan Church).

Expendables: Postradatelní 2

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

Před začátkem natáčení se uvažovalo nad možností obsadit znovu Steva Austina jako dvojče jeho postavy z předchozího dílu. Z myšlenky však nakonec sešlo.

Kurz sebeovládání

Kurz sebeovládání (2012) (seriál)

Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu.

Machři

Machři (2010)

Adam Sandler (Lenny Feder) si původně přál natočit snímek již během 90. let, s Chrisem Farleyem coby svým kolegou. Ale poté, co Farley zemřel, Sandler od nápadu odstoupil.

Reklama