Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (27)

Frasier - Nový kamarád

Frasier - Nový kamarád (2000) (epizoda)

Roz (Peri Gilpin) pride k Frasierovi (Kelsey Grammer) do bytu a naleje si plný pohár whisky. V ďalších záberoch sa objem whisky v pohári mení bez toho, aby sa Roz napila alebo whisky doliala.

Rváči

Rváči (2009)

V scéne, kedy Dave (Ross McCall) volá so svojou priateľkou pred záverečným zápasom, mu jeho rival Mark (Graham McTavish) podáva mobil Nokia N95. No keď si Dave priloží telefón k uchu, drží úplne iný model telefónu.

Rambo: První krev

Rambo: První krev (1982)

Zbrane, ktoré policajti vo filme používajú, sú pištoľ S&W model 66, puška s ďalekohľadom Remington 700 a útočné pušky AR-15/SP1, M16A1 a HK93. Rambo (Sylvester Stallone) na konci požíva guľomet M60.

X-Men Origins: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Na začiatku filmu - v scéne, keď idú všetci vo výťahu - sa Wade (Ryan Reynolds) pripravuje na nastávajúci súboj. V jednom momente má na chrbte prekrížené 2 katany. V nasledujúcej scéne tam má iba jednu.

Konečná

Konečná (2013)

Väzeň Frank Martinez (Rodrigo Santoro) má na pravom predlaktí vytetovanú frázu "Semper Fi" (alebo tiež Semper Fidelis), čo znamená "navždy verní" a čo je motto americkej námornej pechoty.

Dr. House - Tyran

Dr. House - Tyran (2009) (epizoda)

Keď House (Hugh Laurie) prinesie písomné ospravedlnenie susedovi, šmykne sa na mokrej podlahe a pri páde prevrhne vedro. V následnom zábere je však vedro otočené na opačnú stranu, ako pri páde.

Skyfall

Skyfall (2012)

V scéne, kedy sa "bad guys" chystajú napadnúť Bondovo (Daniel Craig) sídlo Skyfall, sa mení počet útočníkov. Z áut vystúpi 12 mužov, po lúke k budove sa ich blíži 13 a v budove a jej okolí ich zomrie 12.

Tři dny ke svobodě

Tři dny ke svobodě (2010)

Žiadne auto použité vo filme nemá vpredu poznávaciu značku.

Podraz

Podraz (2011)

V scéne, kde Vincent (Ryan Phillippe) nájde Miu (Jenna Dewan-Tatum) mŕtvu na podlahe, je možné vidieť, že Mia mimovoľne hýbe očami.

Let’s Dance: Revolution

Let’s Dance: Revolution (2012)

Video, ktoré hlavní hrdinovia sledujú na tabletoch na stránke “youtube.com“, skutočne existuje.

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

V scéne, keď detektív Daniels (Leonardo DiCaprio) vychádza z domu pri jazere a oslovuje ženu je na jazere vidieť 4 kačky, no v ďalšej scéne už tam kačky nie sú.

Rocky Balboa

Rocky Balboa (2006)

Pri nástupe na záverečný zápas je vidieť, že všetci z Rockyho (Sylvester Stallone) tímu majú na chrbte vyšitý nápis “ROCKY“, iba Paulie (Burt Young) tam má svoje meno.

8 MM

8 MM (1999)

Zbraň, ktorú používa Tom Welles (Nicolas Cage), je Sig Sauer p230. Režisér Dino Velvet (Peter Stormare) je pak zastřelen kapesní pistolí Beretta 3032 Tomcat ráže 7,65 mm.

Nepřítel státu

Nepřítel státu (1998)

V scéne, keď sa Bob (Will Smith) skrýva v aute svojej opatrovateľky, ktorá ho vezie za synom, je pri pohľade zhora pri odbočovaní vidieť, že ulica je úplne prázdna. No v ďalšom zábere, keď auto vychádza zo zákruty, sú po oboch stranách chodníka zaparkované autá.

Reklama