Reklama

Reklama

Vybíjená

  • Česko Vybíjená: Běž do toho na plný koule (více)
Trailer

Obsahy(1)

Budete nadskakovat, kroutit se a umírat smíchy při sledování Vinceho Vaughna a Bena Stillera, jak si vyrovnávají účty při zápase ve vybíjené, kde vítěz vyhrává úplně všechno. Pod bolestivým dozorem legendárního šampióna Patchese O'Houlihana (Rip Torn) se Peter LaFleur (Vince Vaughn) a jeho parta hráčů - Průměrný Joe - připravují na Červenou kobru, skupinu vedenou egoistickým majitelem kolosu fitcenter Whitem Goodmanem (Ben Stiller). Je to naprosto jedinečný příběh o smolařích, plný humorných gagů a nefalšované zábavy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (764)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klasická Stillerova bláznivá komédia, pre každého, kto má jeho štýl rád. Na túto komédiu som pozrel s tým, že vypnem mozog a budem jednoducho sledovať, pričom som sa celkom dobre bavil. Oproti iným lacným rádoby komédiám ma Vybíjaná predsa len niečo do seba. Samozrejme príbeh má pár zádrheľov, ale to všetko prekryjú skvele zahrané role so skvelými komediálnymi hercami. Verím , že nenáročný divák sa bude určite dobre baviť. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Ano, co může být vtipnějšího než pořádná rána do hlavy hasákem. Hláška "zasranej Chuck Norris" by si zasloužila Oskara, docela by mě zajímalo, jestli tuhle větu měl Chuck i ve svojí verzi scénáře, když vzal tuhle roli. Původně jsem honotil čtyřmi hvězdičkami, ale po pátém shlédnutí, kdy jsem zaregistroval i všechny vtipy ve druhém plánu, musím hodnoti 5 a konstatovat, že to byl pro mě snad nejlepší film roku 2004. Jen škoda, že se tu neobjevil v nějaké roli Stillerův kamarád Will Farrell (třeba trenér Patchis), Mugatu ze Zoolandera, který dal přednost natáčení nepříliš povedeného Zprávaře. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Komedie stojící na tom, že drtivou většinu času zíráte s otevřenou...otevřenými ústy na to, co za úchylný narcistní výstup ještě dokáže Ben Stiller vykouzlit. U toho zbytku si říkáte, že Farrelly brothers mají pořádně vykutáleného kandidáta na osvojení, protože šikanovat partu degenů tak jako oni neumí nikdo a Mr. Thurber se jim dost zdárně snaží vyrovnat. No a pak je tu samozřejmě ještě Lance Armstrong, který vás svým kamenným výrazem zatluče do země, abyste si vzápětí uvědomili, že takhle dementního komentátora (ne Lance Armstronga;)) už jste určitě taky zažili. Zopár kultových scén (jako je ta s Chuckem Norrisem nebo Davidem Hasselhoffem) included a zábava zaručena, ale rozhodně ne pro každého, včetně mě. 60% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Už pěkně dlouho jsem neviděl film, který bych si přál delší. Ač pravdou možná je, že Dodgeball funguje právě díky krátké stopáži. Nemůžu si pomoci, Vybíjená mi naprosto učarovala. Je tak těžké udělat dobrý film? Mohlo by se zdát, že ano, vzhledem k tomu, jak málo lidí to dokáže, ale Vybíjená je podle mne zářným příkladem toho, že to jde. Prostinký námět, kvanta nadsázky, spousta humoru, skvělý Stiller (klobouk dolů před ním) a, jak už zmíněno, střízlivá stopáž. Bateman jako sjetý komentátor též super, podobně jako štěky Norrise, Armstronga a Haselhoffa. Perfektní... 100% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecnej mega masakr, kterej mi krapet pripomnel Blackball, ale je o nekolik trid lepsi. Samozrejme pribeh jede podle klasickyho schema, looseri, ale sympataci a favorit, ale hajzl a i zaver tu je klasickej. Na dvd tvurci prihodili alternativni konec s opacnym vysledkem zaverecnyho utkani a to neni ono, takze tak jak to je, mi to vyhovuje. No, co se tyce foru, tak jsou sem tam i originalni, vetsinou hodne vtipny a sem tam nakej ten genialni. A k tomu vsemu si prictete paradni hudbu a slusnou kameru a diky stopazi 88 minut je i film dostatecne sviznej a nezadrhava. Ale tohle vse by nebylo nic bez dokonalejch hercu a tentokrat je to fakt vystavni sestava. Nema cenu komentovat vsechny cleny teamu a podobne, proste skvele vybrana sestava, takze se zminim jen o tech par, co zaujali nejvic. Nejvetsi mega krutak je Rip Torn, jako legendarni hrac a trener looseru, co slovo to naprosto kulervouci hlaska, navic je to fotrik Freddyho, co byl vyprsten. Pak tu mame Stillera v naprosto lahudkovy roli zaporaka, to je taky strasnej krutak. Z dalsich hercu jeste potesi "sef nemcouru" David Hasselhoff, kterej je, kdyz nekde hraje hlavni roli, naprosto k nicemu, ale tyhle kratky steky mu dou dokonale. A dokonce se tu na okamzik mihne i Chuck Norris a Lance Armstrong. Jen ten Vince Vaughn je mezi vsema tema krutakama krapet nevyraznej, holt takovej slusnackej dobrak v konkurenci s vymastenym zaporakem nema sanci. A vyplati se pockat do zaverecnejch titulku, kde Stiller vyjadri nespokojenost nad klasickejma americkejma koncema a predvede solidni akcicku. Jasnejch 5*, takle sem se dlouho nenasmal. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (28)

  • Nejtěžší prý bylo natočení záběrů, v nichž herci couvali a předstírali, že se vyhýbají zásahu, když přitom věděli, že je balón podle scénáře má trefit. (don corleone)
  • V čase príchodu filmu do kín začínala v USA celoštátna súťaž vo vybíjanej. (vander19)
  • Na truhle s penězi v závěru filmu je nápis "Deus ex machina", což je termín, pocházející už z antického divadla, kterým se označuje "zázračné" řešení zdánlivě neřešitelné situace. (Ganka)

Související novinky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Ben Stiller v epické fantasy?

Ben Stiller v epické fantasy?

07.04.2008

The Return of King Doug není oslavný dokument o zdejším uživateli Douglasovi, ale připravovaný komiks nakladatelství Oni Press, na který už promptně koupilo práva studio DreamWorks. A hned oslovilo… (více)

Reklama

Reklama