Reklama

Reklama

Baiohazado: Desuairando

  • Japonsko バイオハザード: デスアイランド (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

D.S.O. agent Leon Kennedy je poslán zachránit uneseného doktora Taylora. Mezitím agent B.S.A.A. Chris Redfield vyšetřuje výskyt zombie v San Franciscu, kde se nepodařilo zjistit příčinu nákazy. Oběti mají pouze jedno společné – všichni nedávno navštívili ostrov Alcatraz. (mikki089)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (46)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Všechny ty Resident Evil animáky mě přijdou na jedno brdo nevidím tam ani zlepšení ani zhoršení.  Claire, Jill, Leon a Chris jdou na ostrov Alcatraz Leon tam hledá vědce a zbytek zjišťuje proč se z tama šíří nová mutace t-viru tam už je čeká záporák co pomocí bio dronů (robo hmyz) šíří nákazu má tam i několik lickerů a ženskou co je dcera záporáka z minulého dílu (nepamatuji si na ni, ale je to tam asi naznačeno).  Na konci i nějak zmutuje a sežere ho mutantní žralok tak zmutuje v nevím co.  60 procent ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, kdy jsem naposledy viděl nějaký Resident Evil co by nebyl v “modrých číslech”. Za mě obrovské plus za animaci a “casting”. Máme tu “známé tváře” (další plus). Protože mám osobní slabost pro “ostrov”, tak plusové body sbírá i výběr lokace. Na druhou stranu mi osobně dost hnula žluči scéna s motorkou (ta byla super debilní), “komáří bio-drony” na tom nebyly o moc lépe… uf. Za mě tedy solidní průměr co nijak nepřekvapil a ani nezklamal. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že toto má byť v podstate teamovka všetkých hlavných postav tejto série, neskutočne som sa potešil. Celkový výsledok je však skôr sklamanie. Vizuálne je to nádherné, všetky postavy dostanú cca rovnako priestoru a pozerá sa nato skvelo. Bohužiaľ však akcia ničím neohúri a príbehovo to je až príliš jednoduché a ploché. Finále to ako tak vynahradzuje, keď sa naši hrdinovia stretnú s obrovským monštrom a spoločne ho zničia, cítil som tam feeling Avengerov. Ja túto séria mám ohromne rád, preto dúfam v ďalšie pokračovanie a dúfam, že opäť všetci spoločne. Chce to však lepší príbeh a epickejšiu akciu. Damnation stále topka tejto série. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Píšu to vždycky a napíšu to i ted: Residen Evil animovanej se mě prostě líbí. Pokaždé to má crazy finální supermostrum, spoustu jiných monster, super postavy - klasický klaďáky, dobrýho záporáka - jeho motivace vždy vykresleny, i choreografii soubojů, spousty těžkých zbraní a líbivé CGI.. Kam se hrabe serie s M.Jovovič (teda až na první díl. Tunel k Červné královně je pro mě nezapomenutelná scéna). ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Nerozumím tomu. Nerozumím, proč si ještě v roce 2023 někdo řekl, že potřebujeme další animovaný Resident Evil film, který bude počtvrté o tom samém. Nerozumím tomu mít tolik herních známých tváří pohromadě, což se stalo úplně poprvé, a skoro toho nevyužít. Nepochopím ten nevyužitej potenciál Death Islandu. Nepobírám popírání fyziky a hloupé hlášky. Chápu jen těch 55%, co snímek teď má. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Scenáristé potvrdili, že Jill stárne pomaleji díky experimentům, které na ní provedl Wesker. Proto používají model z rebootu hry „Resident Evil 3“. (mikki089)
  • Toto je poprvé, kdy všichni protagonisté ve filmu spolupracují. (mikki089)
  • Leon žertuje, že po incidentu na ostrově Alcatraz potřebuje dovolenou. Myslí přitom na to, že jeho poslední dvě dovolené byly násilně přerušeny. Poprvé ve filmu Degeneration (2008) nadřízenými a podruhé ve filmu Vendetta (2017), kdy ho Chris do konfliktu nechtěně zapletl. (mikki089)

Reklama

Reklama