Reklama

Reklama

Ruiny

Trailer

Obsahy(1)

Thriller podle knihy amerického autora Scotta Smithe, který sám napsal i scénář.  Parta Američanů tráví dovolenou v mexickém letovisku. Po několika nudných dnech strávených především na pláži popíjením tequily se seznámí s Němcem Mathiasem, jehož bratr se vydal do džungle na archeologickou výpravu a od té doby o sobě nedal vědět. Dostanou nápad a vypraví se do džungle zjistit, co se stalo. Zde se dostanou až k tajemnému pahorku, střeženému obyvateli nedaleké mayské vesnice. Jakmile na pahorek porostlý divnými liánami vstoupí, Mayové je pod hrozbou zabití odmítnou z pahorku pustit. Zdá se, že na pahorku je přítomno cosi starobylého, tajemného, toužícího po krvi... Netrvá to dlouho a první z nich zemře... Zachrání se zbytek ze spárů podivné kletby? (Sofia)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Metlina

Naprosto souhlasím že název je silně zavádějící osobně jsem taktéž čekal úplně něco jiného a dostal jsem něco neuvěřitelné debilního, prostě pěkná kokotina, protože vraždíčí kytka WTF?! jeden z vůbec nejstupidnějších nápadů co jsem kdy slyšel a viděl. Hodně lidí chválí postavy, to jako fakt?! :O naprostý průměr řekl bych nic nad čím bych měl žasnout, a začátek je trapný a nudný, osobně tak trochu nechápu že pičovina s prominutím jako tohle má +60% zde a měla i nějakou tu atmosféru. Pro mě tohle byla opravdu velká blbost a ať si každý říká co chce, ale už jenom klasický debilní,nudný a tisícekrát omletý scénář typu parta mladých jdou někam za doprodružstím poté zápletka parta domorodců co jednoho z nich zabije oni vylezou na mayskou pyramidu kde je rostlina zabíják, uslyší někde zvonit telefon jde tam jeden přetrhne se lano spadne blablabla. prosím bože takovýhle kokotin je plná prdel a vy z tohohle děláte něco lepšího než ty ostatní a osobně vůbec nerozumím proč.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Jeden z mála hororů, který je na CSFD více doceněný než na imdb. Příjemný překvápko.

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Knihu jsem bohužel četla, i když už ani nevím, jestli jsem pár stránek nepřeskočila, pro mě naprosto nelogická blbina,  čekala jsem od toho něco úplně jiného... Ten název "Ruiny" je hodně zavádějící... No nebudu hodnotit, film někdy možná zkouknu, až nebudu mít nic lepšího na práci:D

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

v izbe mám dve orchidey a dva lopatkovce, mám sto chutí ich vyložiť von na ten mráz :)

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

prvních 30 min. se nestane vůbec nic a následně vidíte 1 hodinu plnou obav. Adéla ještě nevečeřela je akčnější a zvratovější tak cca o 300%.

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

velke prekvapenie horor ako sa patri ta masozrava rastlina nemala chybu herecke vikony super:)) hod***

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

dost dobry filmovy zazitok .... zaujalo ..vo filme badat typicku sablonu, skupina mladych ludi, rozne osobnosti atd .. 4*

Paulie

Paulie (hodnocení, recenze)

Váhal jsem mezi 2 a 3 hvězdičkami, ale věta "no, jetě že jsme mu ty nohy uřízli" pobavila, tak ***.

Venom04

Venom04 (hodnocení, recenze)

strasna blbost...spievajuce kvietky,omg sa spamatajte...davam 1* za Jonathanove operacie:)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Uááááu, Kája za čtyřhvězdí, země se pohnula :) - dychtivě čekám na komentář

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Geneček se potřebuje co nejvíc rozepsat. Má toho ještě hodně na srdci. Jen ať píše co mu síly stačí.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Voľná je, len keď niekoho zaujmeš v dobrom a náhodou by ti chcel dať bod na základe tvojich komentov, uznaj že hľadať tvoje komenty po diskusiách nie je bohviečo, tam to rýchlo zapadá so zabudnutia. A bol by si prekvapený kto si tu prečíta aj tie posledné komentáre.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Návod k použití csfd. Tam by si sa dočítal ako sa dopracovať k možnosti komentovať filmy aj keď nespravíš test.

chillidren

chillidren (hodnocení, recenze)

nebýt tam toho psa na korbě taxíku, tak jsme se ženou usnuli hned na počátku

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

prave som pozeral galeriu k filmu a vsimol som si obrazok, kde prsi, no ja som to vo filme nejak nezaznamenal :D mozno preto ze to bola unrated verzia :)

drôt

drôt (hodnocení, recenze)

bola to totálnu nuda a kravina,mal som čo robiť aby som nezaspal.toto je skôr "D"čkový film ako "B"

sangiovese

sangiovese (hodnocení, recenze)

Dobrý horor,který byl místy celkem nechutný,obzvlášt když si tam vyřezávala z nohy ty kytky.Kytky jsem sice nečekala podle traileru,ale jinak dobrý horor.

Jossie

Jossie (hodnocení, recenze)

Tak oproti knize je tam pár změn, ale celkem hezkých, takových pro diváka zajímavých. Celkem fajn hororek, strašidelný asi moc není (já to moc neposoudím, když jsem věděla, co se bude dít), ale zase je to zajímavé téma.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

Já to zjištěný měl,ale jaksi předem plytkost scénáře a béčkovost provedení neodhadnu - jistě by se dal i v rámci béčkové produkce a se stejným námětem udělat fakt kvalitní film,ale takhle si ho teda vážně nepředstavuju..A těma rostlinama to není - já mám nadpřirozeno rád.Pro mě film jen o fous lepší než "Hory mají oči"-hodnotil jsem * -ale jen o herecké výkony a kameru. 100% srovnatelné s horrorem "The Descent". Takže **

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

To chce si o tom filmu předem něco zjistit, tak se pak lze vyvarovat zklamání v podobě nadpřirozené "béčkové" zápletky.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

Třeba proto,že čekaj,že se jednou dočkaj kvalitního horroru a ne stupidní slátaniny...;-) Přiznávám,že k mému hodnocení logičnosti a uvěřitelnosti toho děje dost přispívá to,že o medicíně něco vím.O dalších kravinách a nelogičnostech v ději ani nemluvě.A masožravá, pohybující se a mluvící rostlina co roste v podzemí v absolutní tmě není teda taky můj cup of tea,přiznávám. Ta pro mě prostě patří do kategorie béčkovejch sr@ček

Jossie

Jossie (hodnocení, recenze)

Já bych to zevšeobecnila, proč když jim vadí cokoliv neobvyklého nebo nelogického na ty horory koukaj.

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Já nepochopim, proč lidi, kterým mohou v hororu vadit lijány jako strůjci nebezpečí, vůbec na ty horory koukaj.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

omg, to byla KRAVINA!!! Jak to může mít skoro 70%?????Za mě ** a to to od odpadu zachránily nadprůměrné herecké výkony a to, že je to béčko, takže jsem přivřel obě oči...

IDžOR

IDžOR (hodnocení, recenze)

První polovina:nuda, Druhá polovina:hysterie a myslící květiny. Takže šedý podprůměr. Alespoň jsme se dočkali zajímavých amputací :-)

Jossie

Jossie (hodnocení, recenze)

Taky jsem četla knihu (slušně depresivní) a týden po tom, co jsem jí dočetla, najednou koukám, film Ruiny :)) No jsem na to zvědavá.

ELDI@BLO

ELDI@BLO (hodnocení, recenze)

Uplne nahodou som pred polrokom cital knihu a bola super. Dufam ze to nepokaslu.

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Teda trailer nic moc... a to sem si dělal naděje, že The Ruins budou jeden z nej hororů roku 2008... teď už se výsledku spíš obávám.

Reklama

Reklama