Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pro mě prototyp toho, jak mají tyto horory vypadat. Nechutné, krvavé, beznadějné, zkurvený pes, divní sousedi. Jako za mě vše šlapalo perfektně. Neznám originál z roku 2002 nebo jestli byl i dříve, tento film mě táhl kvůli nádherné N. Crocker a ta mě tady teda naprosto nezklamala. Za mě super a v rámci žánru dnes těžký nadprůměr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake sice patří k těm nejzbytečnějším, ale na druhou stranu původní verzi jsem úspěšně zapomněl pár hodin po závěrečných titulcích, takže mě ta zbytečnost tolik nebila do očí. Technicky dobře zvládnuté, slušná muzika, postavy, jakkoliv dementní, nebyly nesympatické a našlo se i pár chuťovek či trocha sexu v podání šmrncovní brunety. Nic, co bych si večer pamatoval, ale jednou se to dalo. 50% ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším, jestli je genitální Ílaj nebo nějaký jiný tlustý žid z produkce, ale tak citlivě zkombinovat scénáristickou debilitu a režijní impotenci s mrazivými nehereckými výrony, dramaturgickým kokotismem a trapně bezúčelným cákáním krve s hnisem, to je skutečně prvotřídní pičismus! Chatařská horečka po prvním jakž takž slušném a vcelku originálním infikování musela svými následnými dementizujícími recidivami vyhubit většinu soudných diváků. Proto se velmi děsím, kolik tu zbylo těch, kterým se nemá v palici co dekomponovat a vytéct různými tělesnými otvory, že se ještě vůbec vyplatí taková tupá svinstva natáčet, natož i distribuovat do kin místo na zaslouženou lacinou vigzlajvantovou placku, vhodnou leda tak k podložení viklajícího se hajzlu či zkompletování retardotéky nějakého blahoslavence. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Máš tam pojistku." ,,Aha, díky." ,,Ratatatatatatatata!!!" Přijde mi to spíše jako remake prvního dílu. Parta mladých lidí, nejprve se nakazí (viditelně) jedna z dívek, pak dojde na kolnu a objeví se nemocný pes.... V hodnocení budu milosrdný, jelikož jsem nic překvapujícího nečekal (kdo ano, musel lhát sám sobě). Stejný scénárista, stejný virus a parta mladých trávících dovolenou na chatě u jezera. Co by tak mohlo vzniknout asi jiného? Hvězdy dávám za lesy, jezero, břisknou hudbu (občas se valila jak pukající skály), kameru, krev a masakr, na který bylo třeba čekat, ale došlo na něj. A nesmí se zapomenout na pevná prsa, scénu ve vaně (jo, to holení nohou už jsem kdysi viděl...) a scénky s ohněm. Největším debilem je bezesporu Paul, když už jsme u ohně. Co uděláte, když vás trpící člověk požádá o zabití? Paul vám nejprve natrhne hubu rýčem a pak vás zapálí....řev hořící oběti byl strašlivý... Průměrná vyvražďovačka s pěknou přírodou a rozpadajícími se chudáky. Asi tak. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se mi před léty dostal do rukou původní film Eliho Rotha, byl jsem z něj doslova na větvi. Po letech sice mé nadšení poněkud opadlo, ale pořád jej hodnotím jako nadprůměrný kousek. Následující dvě pokračování již tak dobré nebyli, ale hlavně trojka stojí taky určitě za pozornost. Proto když jsem uviděl, že se natočil remake, byl jsem mírně řečeno v rozpacích. Bylo to vážně potřeba? Dal k tomu Eli vůbec svolení? No jak to tak vypadá, tak asi jo, ale po jeho shlédnutí si myslím, že to bylo docela zbytečné. Kvalitou se svému předchůdci rozhodně nevyrovná a spíše je jen jeho lacinou kopií. Zvláště když se většina scén podobá originálu jako vejce vejci – jen v horším provedení. Jména postav (párů) zůstala stejná, jen je tvůrci trochu promíchali, takže se nelekejte, že vám tu něco nesedí. Bohužel při castingu neměli moc šťastnou ruku při výběru herců, kteří viditelně podávali oproti originálu o dost slabší výkony. To samé se však dá říci i o lidech, kteří měli na starosti speciální efekty. Zatímco v původním filmu to byla doslova pastva pro oči, tak tady se jednalo o „slabší odvar“. Jaksi se vytratila ona „nechutnost“ gore scén (o morbidnosti) se ani bavit nebudu a co víc dvě nejlepší scény (ta z kůlny a ve vaně), které jsem si tehdy nejvíce užíval, zde byly až trestuhodně odfláknuty. 45% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama