Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Siesty diel Halloweenu reziroval opat dalsi reziser : tentokrat si na rezisersku stolicku sadol Joe Chapelle. A reziserskym talentom nema ani na Othenin-Girarda, ani na Dwighta H. Little, a toboz uz nie na Johna Carpentera. Strasidelna atmosfera tu akasi je, ale je nedotiahnuta a akasi polovicata, pribudlo opat nudy, rozhovory su dlhe, nudne, prazdne a o nicom, logika dostava na frak v kazdom druhom zabere, strih je spatny. Donald Pleasence to uz sam nezachranil a Jamie Lee Curtis uz nemala zaujem. Aby som vsak nekoncil depresivne - vrazdy su na sposob Jasona Vorheesa, a zaner horor/fryler mi sedi. Hlavne, ze sa tuna nespaja horor s komediou. 68 % ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud nelze najít žádné schopné tvůrce, kteří by svedli vymyslet, napsat a natočit pokračování série Halloween aspoň v přibližné kvalitě prvních dvou dílů, vezmu tedy zavděk pokračováním v této formě, tedy ve formě roztomile lobotomizovaného blábolu. Konstelace hvězd v podobě keltské runy (sic!) "trn", která se občas o Halloweenu objevuje (sic!!), zapříčiňuje zjevování se Michaela Myerse - no není to sladké? K tomu trochu satanismu a je biják jedna báseň. V hlavní mužské roli totální ocas, který je ale tak hrozný, že je vlastně zábavný, v hlavní dětské roli jeden z nejodpornějších dětských herců kterého jsem v životě viděl (ta jeho otřesná tlama fakt stojí za vidění), a pozor - v hlavní ženské roli opravdu naprosto mimořádně luxusní zrzka! Za ní je také ta třetí hvězda. Ideální mozkovýplachový film při jídle či před spaním. ()

Reklama

fannah 

všechny recenze uživatele

Možná že kdyby tady hrála Jamie Lee Curtis, tak by film působil úplně jinak. Mně osobně docela zaujalo modernější pojetí hororu, mnohem lepší a propracovanější efekty (asi díky dvojici Weinstein a Weinstein) a dobré scény. Kdyby celý film byl natočen, nebo aspoň sestříhán jinak (Producers Cut), anebo byl uveřejněn právě Producers Cut a ještě v něm hrála JLC, mohl to být perfektní film! Jsem rád že aspoň Steve Miner s Halloweenem H20 na tohle nezapomněl. Dávám 3 hvězdičky za efekty, hudbu a režii. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Pôvodná verzia je priemerný film, ale až po pozretí Producer´s Cut (PC) verzii zistíte aký zlý je naozaj. Po takmer 20 rokoch oficiálne vyšla PC verzia na bluray a tak už nemusíme pozerať na zašuštenú a nekvalitnú vhs kópiu, ktorá bola dostupná. Ak neviete,tak oba filmy sa dosť líšia. V PC je 43 minút nových záberov (i keď si myslím, že ich je menej), má iný začiatok, totálne iný koniec a dáva pôvodnému filmu na frak. PC je ucelenejší film, ktorý je viac atmosférickejší a rozpráva o mytológií Halloweenu. Ukazuje koľko nelogických vecí je v kino zostrihu na dáva nám viac Dr. Loomisa. A vlastne po smrti Donalda Pleasencea prišlo k radikálnemu kroku film pozmeniť. Gore je slabšie a vraždy sú osekané čo zamrzelo, ale v konečnom dôsledku ide o kvalitnejší film. Samozrejme sa nejedná o nič svetoborné, ale ako zaujímavosť je to fajn a na porovnanie oboch zostrihov to poteší. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V poradí 4.646 hodnotenie na čsfd, ako u mňa býva zbykom pri číselných zhodách, venujem poslednému dielu zo série príbehov o Michaelovi Myersovi. Z úcty k celej sérii o jednu hviezdičku vyššie hodnotenie, nebolo vidieť ani rukopis Carpentera a dej bol už z dôvodu predchádzajúcich pokračovaní dosť zamotaný a nudný. V aždom prípade je povinnosťou pre každého fanúšika série, ale pri tomto pokračovaní chápem všetky hodnotenia od odpadu až po 5* (netuším či ich filmu niekto vôbec udelil) ale celkovým dojmom sú skôr príjemné spomienky a nadšenie z pokračovania, ktoré nás čaká na jeseň tohto roku. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Severoamerické tržby byly 15,1 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama