Reklama

Reklama

Ti druzí

  • Španělsko Los otros (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Grace žije se dvěma dětmi ve velkém domě a čeká na manželův návrat z války. Její sluhové musí dodržovat zvláštní pravidla - žádné dveře v domě nesmí otevřít dřív, než zavřou předchozí, protože děti trpí alergií na denní světlo. Starší Anne začne mluvit o jednom hrozném dni v minulosti a jakémsi chlapci, který s nimi bydlí v jejich ložnici. I Grace si pak všimne zvláštních zvuků a hlasů v domě a chce požádat o pomoc kněze. Pak se ale setká s manželem a všechno se dramaticky změní. Grace bude muset uvěřit neuvěřitelnému a postavit se strašlivé pravdě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 151)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších hororů s několika famózníma lekačkama. Jedinej problém pro zkušeného diváka může být jinde už stokrát provařená pointa. Já to viděl poprvé někdy před deseti lety, jako hororová tabula rasa jsem pointu nečekal a celý film si neskutečně užil. Zbožňuju režiséry, co umí vyvolat atmosféru strachu jenom svými režijními schopnostmi a nepotřebují si pomáhat lacinými berličkamy... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

můžete mi prosím někdo povědět, u kterých scén jste se báli?? nemůžu si pomoc, ale já se spíše nudila.. Kidman mě stále nepřesvědčila, že je dobrá herečka.. ale tady se ukázala, jako slušná.. ale atmosféru, kterou měla vyvolat, u mě neuspěla.. vadilo mi, jak jenom stále křičí na tu nebohou holčičku a na své služebnictvo, které je od začátku pochybné.. mělo to několik slibných náznáků.. a teda úžásnou pointu.. za kterou dávám 2* navíc.. ale jinak mě to nepřesvědčilo :( a mám pár otazníků, na které si bohužel neumím odpověděť.. dám tomu ještě jednu šanci.. uvidíme co mi na podruhé předvedou ;) ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Vyděšené obličeje, šero a šramoty, které svou hlasitostí v tichu diváka téměř zabíjejí. Takhle dobře vystupňovaný horor jsem asi ještě neviděl. Od komorního začátku přes zneklidňující průběh až po nervydrásající finiš se zničující pointou. Při prvním zhlédnutí jsem zůstal v naprostém šoku a ze scény "ale já přece jsem tvoje dcera" jsem jeden čas měl zatraceně těžké spaní. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Skvělý thriller s hororovými prvky, slyšel jsem na něj chválu, ale ta nevystihla ani zdaleka skutečnou kvalitu filmu. Nicole Kidman je vynikající, ještě více se mi ale líbila Alakina Mann v roli její dcery, ta už na první pohled vypadala "jinak", než běžné děti, navíc svou roli výborně ztvárnila, což malý James Bentley coby její bratr tak dobře nedokázal (ale u dítěte se to dá omluvit). Atmosféra byla hustší než mlha, která po celou dobu filmu obklopovala dům, a i když ve filmu nejsou snad žádné vyloženě hororové lekačky, tak mě po jeho shlédnutí v zádech mrazí ještě teď. Doporučuju všema dvaceti! ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Oveľa menej strašidelné, než sa môže zdať z väčšiny komentárov. Na druhú stranu atmosféra je poriadne mrazivá, prostredie maximálne neútešné (zatemnený viktoriánsky dom a jeho zahmlené okolie) a tá pointa je fantastická (a všetko po nej tak krásne dáva zmysel). P.S.: Scéna s Grace v lese je jednoducho fantastická a ak podobne natočia SILENT HILL, jeden z mojich filmových snov sa splní... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Děti hlavní postavy Grace (Nicole Kidman) mají velmi vzácné vrozené onemocnění, která se jmenuje "xeroderma pigmentosum". Na světě ji má pouze několik tisíc lidí. Onemocnění se vyznačuje extrémní citlivostí na UV záření. U pacientů způsobuje těžké poškození buněk, které nejsou schopny se následně regenerovat a stávají se škodlivými pro vlastní tělo. Nejvíce poškozená bývá kůže a oči. (don corleone)

Související novinky

Horor Ti druzí se dočkají remaku

Horor Ti druzí se dočkají remaku

13.10.2020

Známý horor Ti druzí s Nicole Kidman se dočká remaku. Snímek španělského režiséra Alejandra Amenábara vyprávěl o matce a jejích dvou dětech na konci druhé světové války, kterak čekají, až se otec… (více)

Nicole Kidman a návrat k hororu?

Nicole Kidman a návrat k hororu?

16.05.2011

V několika kouscích tohoto žánru si už zahrála, ale nejlepší z nich byli bezesporu Ti druzí. A zdá se, že se s Nicole budeme opět příjemně bát. Projevila totiž zájem o hlavní roli v nadpřirozeném… (více)

Rachel Weisz se vrací do Egypta

Rachel Weisz se vrací do Egypta

15.02.2008

Ten Alejandro Amenábar je ale tajnůstkář! Tvůrce Těch druhých a oscarového Hlasu moře o sobě dlouho nedal slyšet a teď se najednou vytasí s historickou podívanou, která se s rozpočtem 73 milionů… (více)

Nicole opět vidí „ty druhé“

Nicole opět vidí „ty druhé“

19.08.2007

Nicole Kidman se po krátké přestávce vrací na plné... na plný plyn ;-). Sci-fi thriller Invaze, výpravná fantasy Zlatý kompas, erotický thriller Need a romanticko-dobrodružně-vojnový velkofilm… (více)

Reklama

Reklama