Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Aiax 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale ještě nikdy nebyl primitivní, fekální, hloupý a nevkusný humor tak sexy, inteligentní a stylový jako v podání Mika Myerse. Jeho komika je jedinečná, osobitá a originální a zároveň i kulervoucí (alespoň pro mě). Mám pro něj slabost a neváhám to vyjádřit i hvězdičkově. Go Mike, oh yeah baby! ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Dnes již komediální klasika, která je sice hluboce zakořeněna v 90. letech, ale dnes, téměř po dvaceti letech od premiéry, můžeme říci, že Mike Myers vytvořil hned několik legendárních vtípků, které tu s námi budou opravdu na hodně dlouho. Ať na sérii nadáváte jako na lacinou, nevkusnou komedii, která nejde pro prd-vtip daleko, rozhodně není lehké ji nepřehlédnout. 65 % ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nechcem opakovať to, čo pri komentároch k ostatným dielom. Takže celá séria je kvalitatívne vzácne vyrovnaná (čiže čisto priemerná). Pri Špionátorovi som sa zasmial trikrát naplno a občas tak napol úsmevu. Mal by som od podobného prapodivného komerčného komediálneho produktu určenému čo najširším masám čakať viac? Ešte že tvorcovia aspoň chápu fakt, že každá komédia nad hodinu a pol začne nudiť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak jsem ani nevěřil, že se k téhle sérii ještě někdy dostanu. Nakonec se ale zadařilo a já jsem se na tuhle komedii konečně podíval. Je to místy docela vtipné a některým hláškám jsem se skutečně zasmál, hlavně proto, že ten humor je krásně dětinský, což mi chvílemi prostě sedělo. Jako celek je to ale prostě strašná blbina. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Další americká komedie, která moc chytrého humoru nepobrala a řídí se heslem, čím více nechutností tím větší zábava. Mike Myers si tu zahrál asi X rolí a ve všech je proklatě odporný!!! Pár dobrých gagů, se ale přeci jenom najde, takže jestli máte dostatečně odolný žaludek možná že se budete i bavit. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Žena NHL hráče Lylea Odeleina hraje jednu z Fembotů. (PußyMagnet)
  • Byly natočeny i tři alternativní konce, všechny se odehrávají v záchranném člunu. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama