Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Recenze (702)

CinemaView.sk (Marína Dobošová)

"Kiss Kiss Bang Bang nie je náročná vízia pre ľudí, ktorí radi veľa premýšľajú. Nie je to ani výpravná sága s niekoľkomiliónovým rozpočtom, ktorá vás uchváti svojou vizualizáciou. Je to film, ktorý v multiplexoch premietajú v kategórii Art, ale rozhodne stojí za to pozrieť si ho. Minimálne sa…" více

Filmpub.cz (Matěj Svoboda)

"Kiss Kiss Bang Bang je příjemná akční komedie, která dnes patří ke špičce, ale vedle starých Blackových filmů vypadá jako chudá sestřička. Bylo by ale nefér očekávat od tohoto filmu další Smrtonosnou zbraň, protože Kiss Kiss Bang Bang jí není, nemohlo být a především nechtělo být. Shane Black si…"

Kinema.sk (Jano Hušták)

"Neskôr sa tempo upokojí, na rýchle dialógy sa dá zvyknúť a odmenou je 100 minút inteligentnej zábavy, akú v kine len tak nezažijete. Pokiaľ si myslíte, že v akčnom žánri už pomaly niet čo vymyslieť, Kiss Kiss, Bang Bang vás presvedčí o opaku." více

MarastJakcyp.com

"Snímek si střílí z ne zrovna chytrých zlodějíčků (úvodní znělka evokuje Růžového pantera), psychiatrických ústavů, anglické gramatiky, hloupých hereček a hollywoodské popkultury. Pokud občas zvážní, pak jen v krátkých momentech Harryho zamyšlení nad zpackaným životem nebo zastřeleným člověkem. Na…" více

MovieZone.cz (Václav Rybář)

"Zní to jako klišé, ale Kiss Kiss Bang Bang je zábavný tím neidentifikovatelným oldschoolovým způsobem. Děj letí vpřed jako naleštěný sporťák, hlavní postavy si navzájem vykecávají díru do hlavy a především se jim stávají věci, které by se v běžném akčním filmu nestaly (nemusíte mít přehled o všech…" více

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama