Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

Smok 

všechny recenze uživatele

Rovnocenné, ak nie ešte lepšie pokračovanie filmu sa vidí málokedy. Tvorcovia nepoľavili na humore, príbeh je vynikajúci, dokonca sa nejaké postavičky pridali (Barbie, Woodyho parta...), takže malí, ale aj veľkí diváci si určite prídu na svoje. A čo je príjemné zistenie, tento animáčik nenudí ani po viacnásobnom sledovaní. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Opravdu vydařený druhý díl, který netrpí snad žádným z neduhů většiny sequelů, naopak se jedná o mnohem nabušenější podívanou. Čeho si všimnete okamžitě, je mnohem detailnější animace, díky které film nepůsobí tak „plastikově“ jako jednička. Přibylo několik zajímavých postav, přibylo dospělejších vtípků (mj. parodie na Star Wars) a také scénář je výrazně promyšlenější. Když Jessie vzpomínala na svou nešťastnou minulost, byl jsem dojat způsobem srovnatelným jenom s mála hranými filmy. Díky neustálému vtipkování, přesnému střihu a naprosto famózní „kameře“, mi Toy Story 2 připadalo jako nonstop svižná akce, které jsem neměl za zlé ani občasnou snahu o moralizování (děti, važte si svých hraček!). Na žebříčku nejlepších pixarovských filmů bych oba dva díly Toy Story zařadil hned za Auta, ty jsem však viděl pouze jednou a navíc s českým dabingem, takže brzká změna pořadí není vyloučena. 90% Zajímavé komentáře: DaViD´82, castor, numi ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pokračování veleúspěšného animáku neztratilo na své kvalitě, eleganci a dokonalosti ani gram a já jsem se opět dost solidně bavil. Příběhem si jsou jednička s dvojkou hodně podobné, co se záchrany kamaráda týče. Moc se mi líbily odkazy na různé jiné skvělé snímky viz Jurský park či Geriho hra. Film je zase doplněn skvělou hudbou, vtipnými hláškami a Rex opět perlil. A dát na konec "nepovedené scény" byl opravdu chytrý tah. Zkrátka pokračování, které je pořád stejně vtipné a skvělé. ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Až je mi blbé napísať, že najlepšie (brebtové) scény išli v záverečných titulkoch. Ale nie je to úplne pravda. Príbeh dvojky ma nechytil tak ako ten prvý, ale mal svoje skvelé momenty - I'm your father, pokračovanie sľubného vzťahu otca a syna, spockovský pozdrav od Buzza, väčšina scén s koňom, prasaťom a pánom Zemiakom a samozrejme fanatickí mimozemskí uctievači. Dve nové nie veľmi sympatické postavy - Jessie a Stinky Pete, ktorý bol naozaj stinky. Bavila som sa dobre, ale tak priemerne dobre. Veľmi silné tri hviezdy. A fakt, tie titulky si pozrite, stoja naozaj za to. Buzz dostane moustache :) ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak poté, co mě jednička ohromila, dvojka to dokázala také, což se jen tak nestává. Ano, bylo to trochu slabší než první díl, ale Pixar stejně zkrátka umí točit animáky a tohle je jedna z jejich perel! Příběh opět docela fajn, hračky milé, animace na svou dobu neskutečně pokročilá a dobrá. Plno vtipných hlášek a situací, barvy a roztomilost na vás čiší ze všech stran. Co víc si přát? ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • V úvodní scéně, kde Buzz Rakeťák přistane na Zorgově planetě, je záběr z Buzzova pohledu, kde je slyšet jeho dech, který je stejný jako u Dartha Vadera ve filmové sérii Hvězdné války. Na slavnou ságu dále odkazují i následující zvukové efekty. (Stibak)
  • Scéna, kdy Rex běží za autem a Pan Brambůrek ho vidí ve zpětném zrcátku, je odkaz na Jurský park, kde T-Rex pronásleduje Jeep. (novoten)

Reklama

Reklama