Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké prekvapenie sa nekonalo, naopak pociťujem nemalé sklamanie voči celej sérii Tekken, ktorá len ako hra ponúka milión krát väčšiu zábavu než podpriemerné, filmové spracovanie. Žiadna z postáv naozaj nestojí za zmienku a drvivá väčšina mi prišla ako narýchlo zverobaná parta netalentovaných šaškov. Z tej kvalitnejšej polovice treba pripustiť, že bojové scény boli naozaj lahôdkou, pričom si môžte všimnúť, že režisér čas od času do bojových sekvencií zakomponoval určite prvky z hry - čo fanúšika určite poteší. Viac tu - http://csfdkofein.blog.cz/1010/tekken-2010. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Je iróniou, žetáto teenagerská sračka prišla v dobe, keď aj sláva samotnej hernej série pomaly začína upadať. Tak ako dojemná je snaha autorov o autentické znázornenie sveta Tekken, tak tragické sú kostýmy a parochňa Tagavu. Tak ako sa v niektorých aspektoch tvorci sympaticky snažili o dodržanie niektorých aspektov hry, tak mnohé veci nezmyseľne prekrútili a zmenili. Výsledok napriek niektorým nesporne podareným momentom tak viac pripomína epizódu televízneho seriálu. Škoda talentovaného Garyho Danielsa a Lateefa, ktorí ako jedni z mála skutočne mali čo ponúknuť. (3/10) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Padesátikilový asiaamerický pubescent slavně zvítězil v baletním Mortal Kombatu v kategorii do 120 kilogramů, protože jej maminka skvěle naučila padedé. Fúúúú. S grácií Černé labutě si proklestil cestu zástupem dvoumetrových hovad, které by jej za "normálních" okolností rozmázly o zeď, jen kdyby neprozřetelně kýchly a zadýchal se při tom pouze proto, že neustále zatínal do kamery bříško. Jo, a jako bonus rozložil zevnitř autokratickou, bezskrupulózní korporaci terorizující svět. Cítím se teď tak morálně povzbuzen, že si o tom budeme s kámošema na Assbooku povídat snad celou noc a hned ráno si v šatně vyhlídnu nějakého o hlavu menšího, rachitického prvňáka a dám mu strašně na držku, aby holky viděly, že už konečně nemám tak Malého Dvajta.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni povinna pulhodinka, kdy se osvetli situace, kdo ze to je ten hlavni hrdina a jeho motivace, nijak nesere, je to natoceny docela svizne a jelikoz tu mame gangy a lidi zijici ve spine na ulici, taky docela drsne. No a pak se dej konecne presune na turnaj, predstavi se bojovnici a muze zacit rezba. Tady bych jen zminil, ze nechapu, proc hlavni hrdina musi bejt vzdycky ten nejvetsi chudacek, slusnacek a nejmin cool vypadajici bojovnik. Tvurci taky sazi na to, ze clovek znalej her bude mit urcitej pocit nostalgie, jenze ja bohuzel hral jen Tekkena 6 a to ani ne nejak moc, takze mi vetsina postav nic nerikala. No nicmene souboje maj povedenou choreografii, jsou krvavy a jednotlivy udery jsou skutecne cejtit a druhou tretinu filmu jsem si dobre uzival. Problem je, ze tu je jeste treti tretina. Kdyby film totiz uz ke konci nenabid nic jinyho, nez souboje (kde sice uz od pulky filmu je jasny, jak to dopadne a kazdy vitezstvi pana hlavniho hrdiny spociva v tom, ze si vzpomene na nejakou radu jeho matky) tak bych byl spokojenej, ale to ne. Ona se musi rozjet linie o neznamym fotrikovi, tvurci se snazi o nejakej promakanejsi pribeh a i kdyz i tak se furt neco deje, je to uz dost stupidni, souboje prestanou mit nejaky pravidla, nekdo se k bojovani vubec nedostane, nekdo zase podezrele casto, ackoliv zustane jeste hodne bojovniku, najednou mame finale a cely se to proste zacne Littleovi rozpadat pod rukama. Ale ma stesti v tom, ze film trva jen 80 minut, takze nez by stihnul skutecne nasrat, skonci. Celkove bych rek, ze to je hodne drave natoceny, pekne krvavy a drsny, bojovnici radne cool, hudba svizna, asi tak o 1000% lepsi nez novej Street Fighter, ale i tak to neni na vic nez lepsi 3*, nicmene bavil jsem se slusne. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

odporné zneuctění jednoho z největších kůltů herního světa.totálně překopaný děj,který nemá s původní verzí scénáře her,nic společného,mistika a ďábelský gen-D nikde,neexistuje tu fantasy stránka,ve které nám dává na prdel ogre,neni tu devil jin,policista lei,no prostě to nemá s hrou naprosto nic společného,který prase zkurvený tomuhle dalo zelenou,nechápu.heihachi je hodnej děda!fůj blitka,zvracim v křeči a zapínám playstation..... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Scéna s policisty ze začátku filmu jsou jedním z nepoužitých záběrů, natočených pro film xXx (2002). (korbitch22)
  • Ozbrojené složky Tekkenu používají samopaly belgické firmy FN - P90 a F2000. (Wopat)
  • Náklady na výrobu čítají 35 milionů dolarů. (Dawid199)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama