Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinové Earthrealm jsou napadeni Shao Kahnem a jeho armádou, což vede k velkému násilí a krveprolití. Lord Raiden osloví Elder Gods, aby navrhl řešení, a to závěrečný turnaj mezi Outworld a Earthrealm, kde se zapojí Johnny Cage, Sonya Blade a Jax. Scorpion se vydává na cestu, aby našel mystické prsteny, které by se mohly dostat do nesprávných rukou ke zničení vesmíru. Osud, který visí na vlásku, je nyní v jejich rukou. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

H34D 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat zejména po posledních pár videoherních dílech tvoří již docela objemné univerzum plné různých postav, klanů, minizápletek i celých světových epoch, takže napsat film z tohoto světa není extra těžké a naopak je to docela vděčné. Proto nemohu projevit slitování jak s posledním hraným Mortal Kombatem, tak tímto animákem. Jakkoli je úvod silný a vtahující, tak posléze se ukáže, že film je obsahově prázdný a hloupý. Velká část je věnována soubojům, což osobně příliš nechápu. Musím trvat na tom, že pořádná bitka bude vždy vypadat a působit lépe mezi hranými herci s reálnou choreografií, než v animáku. 6/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo podobne dobré ako predošlý Scorpion’s Revenge. Aj keď ten bol o chlp lepší, predsa len bol origin Hanza zaujímavejší. Tu v pokračovaní už išlo do tuhého a turnaj fičí na plné obrátky. Je tu hromada akčných scén, známych postav, ktoré fanúšikov potešia (mňa najviac potešil Cyrax a Sektor, ale aj Sub Zero a Smoke, či smrteľný Raiden). Mortal Kombat mám rád a aj keď to mohlo byť lepšie, nenudil som sa, skôr príjemne bavil s postavami, ktoré už roky poznám. 90% - 5* ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl absolutní masakr. Všechny kouzla, fatality, obrovská porce brutality, nečekané úmrtí hlavních postav a +/- příběh druhé hry. Tvůrci dokonce ukázali (marnou) obranu pomocí moderních zbraní. Mínusy bych našel, je to brutálně přepálený, občas s šíleným střihem a ty postavy a dějové linie z dalších dílů byly zbytečné. Ale jako fanoušek světa Mortal Kombatu nemůžu jinak než 5*. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Úplně nádherné pokračování. Jak jsem již psal předtím. Je to jiný příběh, než je v klasické hře, ale není zase až tak úplně odlišný. Takový měl být hraný film Mortal Kombat. A jak se zdá, animák ho hrave položil na lopatky. Samozřejmě, že nesměly chybět oblíbené fatality. Co mě velmi potěšilo, že Scorpion a Sub-Zero nakonec byli bojovníci ruku v ruce. Hodně známých postav. Mínus pro mě byl Raiden. Ne že by se mi tam nelíbil, ale moc neukázal. A přitom Raiden je má nejoblíbenější postava. Škoda. Vím ale, že Raidenovi není konec. Je to totiž pořád bůh a jeho činy byly jen záměrem. Určitě bude pokračování a už teď se na něj těším. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tak, tenhle týden je pro mě ve znamení 1.školního týdne dcerušky, což probíhá tak, že sme byli 1. den a další dny už nám pěkně leží doma s nemocí... Jo a taky je to pro mě týden ve znamení Mortal kombat, začlo to znovuskouknutím nejnovějšího filmu a přesunulo se to k tomudle kreslenýmu. Škorpionova pomsta byla skvělá,a tohle navazuje na tu kreslenou brutalitu. Postav sice přibylo mnohem víc, takže je to spíš užž PC hra 2, ale nevadí. Příběh celkem slušnej, ale ty souboje krvelačný sou fakt špička. Ještě mě čeká jeden film, jupí. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama