Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Junglista 

všechny recenze uživatele

Kdo se alespoň základně orientuje v MK světě, tak si bude chrochtat. Animace je fajn (i když mohla být trošku plynulejší), krvavost je minimálně na úrovni MK9 (stejně jako X-Ray útoky) a příběh nijak nevybočuje z kvalit těch herních - to asi není zrovna pochvala, ale nějakou hlubokomyslnou zábavu asi od tohoto nikdo neočekává, že? Doufám, že v dalších filmech se objeví více postav a že Sonya si bude trochu podobnější, tady vypadala jak poloviční chlap. Ale jinak spokojenost. "Get over heeere!" :-) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Brutální. Ale jakože brutálně brutální. Co ale nepochopím, je jak může někdo v animaci vyrobit akci a použít roztřesenou kameru a ještě nepřehledný střih... jako u blbce bez talentu v roli režiséra akčního filmu to pochopím, ale proč u kompletní počítačové animace? Dějově je to z 2/3 stopáže tak trochu remake původního filmu. Část děje se tam dokonce přímo recykluje. Zbytek je zaměřený na Scorpia a je to ta znatelně nejlepší třetina. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Jednoduché zábavné béčko. Líbí se mi, jak těží ze známých reálií her i předchozích filmů, částečně příběh kopíruje, ale zavčasu odbočí svou cestou. Animace je vcelku ok, souboje sice nejsou tak působivé jako v hrané verzi, ale za to má větší prostor nadsázka. Myslím, že kdo nečeká mnoho, nemůže být zklamán. Osobně už se těším na pokračování. 7/10 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jsem neherní fanoušek, ale první filmový Mortal Kombat s Lambertem totálně žeru, protože je to totálně boží. A teď totálmě žeru i tenhle boží animák, protože i tohle je fantastická rubačka, neskutečná zábava s naprosto parádní akci, atmosférou, postavami, parádní mytologií i nějakou tou krví. A vůbec by mi nevadilo, kdyby to bylo delší, protože ta atmosféra je fakt boží. Tohle je prostě super věc. Hry nehraju (žádné) a ani nikdy hrát nebudu, ale k tomuhle se určitě budu velmi rád vracet. Doufám v animované pokračování, protože ten konec je totální žrádlo! Jsem tak nějak nadšen. 85%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě nadměrná brutalita spíše otravovala, nicméně nakonec mě to nadchlo více než příběh herního MK11. Animovaná divize Warnerů přidala do svého portfolia další frančízu a já teď co doufám, že co nejdříve tu bude dvojka, jelikož otevřený konec mě moc nepotěšil. Pro fanoušky Mortal Kombat povinnost, pro ty co zkoušeli pár dílů jako já doporučuji zkusit, zvlášť pokud jste od toho moc nečekali. PS : Moc mě nenadchl vzhled ani chování Johnnyho Cage. V závěru má sice svůj cool moment, ale na tom by chtělo zapracovat...9/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Když se starý palác zhroutí po boji s Johnnym Cagem, ohlíží se zpět a říká: „Toasty.“ To je odkaz na easter egg, který byl poprvé představen ve videohře „Mortal Kombat II“. (LUKICKK)
  • Souboj, ve kterém Sonya Blade bojuje v džungli s neviditelným Reptilem, je odkazem na klasický souboj mezi vojákem a mimozemským bojovníkem z filmu Predátor (1987). (pajik)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama