Reklama

Reklama

Král bojovníků

  • Japonsko The King of Fighters (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři vzácné relikvie zmizely z muzea a několik lidí bylo během krádeže zabito. Pachatelem je Rugal Bernstein, jenž díky těmto třem kouzelným předmětům vládne neomezenou silou. Světská moc jej nemůže nikdy dostihnout. Jsou tu však ještě nepokoření bojovníci, kteří se mu postaví v otevřeném boji během turnaje. Bitva o budoucnost začíná a drsná bojová akce nešetří nikoho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Filmy nakrútené podľa predlohy počítačových hier to mali vždy ťažké. Ale najhoršie na The King of Fighters neboli tie "špeciálne efekty" ako z ukrajinskej videohry. Najhoršie bolo, že som sa na ten film celkom tešil. V porovaní s Tekken určite slabšie, ale od úplného "odpadu" to zachránila aspoň Maggie v podväzkoch... ;-) 10 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zase jsem se jednou nechal zlákat na herecké obsazení. Příběh samotný moc zajímavý nebyl a o celkovém zpracování bych raději pomlčel. Tohle byla taková céčková akční pohádka o třech artefaktech a rádoby drsném bojovém turnaji v jiné dimenzi, který si možná někdo užije leda tak pod vlivem nějakých omamných látek. Bojové choreografie s přivřením jednoho oka a zatnutými zuby možná ještě někdo překousne, ale speciální efekty byli vážně ubohé. To má opravdu Maggie Q potřebu hrát v takových sračkách? Záporák byl možná dobrý magor, ale ta omáčka okolo a všudy přítomný chaos, si prostě jiné než podprůměrné ohodnocení ani nezaslouží. Ani se nedivím, že to tu je v černých číslech. ()

Reklama

DExUS odpad!

všechny recenze uživatele

King of fighters je pre mna velmi obľúbená hra, hrám ju už od cca 2003 roku, mala zoprár dielov aj na PS2 no známejšia je z automatov ktoré sú v japonsku alebo v korei. Započul som o rovnomennom filme, tak som si ho pozrel. Tvorcovia dali do filmu ludi ktory sa ani mierne nepodobajú na postavy z tejto hry, navyše obliekli správne len Terryho a aj to bolo dosť šmejdové. Akýkoľvek lacný cosplay je krajší než šiť čo je možné vidieť v tomto filme. Žiadna z postáv navyše nepredviedla žiaden zo svojich charakteristických "special" pohybov. Dokonca dali Kyovi do ruky meč... , hrozné. Chcel som dat * ale uvedomil som si že aj scénar bol o ničom a dej sa niekedy dial silne nelogicky. ()

Nobunaga odpad!

všechny recenze uživatele

Vykrademe slavné scény z jiných filmů a nějak je poslepujeme. Děj bude sice kravina na N-tou a "bojové" scény jakbysmet, ale když ženské postavy oblečeme / neoblečeme, tak cílovka 14+ nebude mít čas hledat hlavu nebo patu a bude nám to baštit i s navijákem // Já už holt nějakou tu dekádu nejsem cílovka a celé to veledílo je tak pro mě jeden velký facepalm. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

...třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: "Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!!!" Suzuki: "Lateef po shlédnutí filmu King of the Fighters, Česká Republika, 11.9. 2010." ... jistě znáte ten vtip o geniálním japonském žákovi, trochu jsem si musel ten konec upravit, protože to, co jsem před chvíli viděl, no to byl teda ukázkový céčkový rádoby akční maglajz. Příšerné zpracování akčních scén, neuvěřitelně laciné kulisy a samozřejmě střih a kamera ze Země Neuvidíte Nikoho. Fighty hrané jen naoko, akrobacie s využitím všech dostupných bezpečnostních metod, tohle kdyby viděl Yuri Boyka, tak bude půl hodiny vrážet čelem do zdi vězeňské cely, aby si tuto zhovadilost vymlátil z hlavy... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama