Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle vypadal celovečerní biják, tak by teda bylo na co koukat. Pořádně temná až depresivní atmosféra proti který jednička a dvojka působí jako Šmoulové bez koulí (mají vůbec nějaké?). Kéž by se toho chopil třeba takový Nolan, to by mohlo stát za to, když vezmu v potaz, co předvedl s Batmanem! ()

damned 

všechny recenze uživatele

Slabé tři. Atmosféra dobrá, to ano, a konečně Rkové ztvárnění, které MK zaslouží, ale skutečně je nutné překopat příběh a charakter postav z mdlých na totálně nesmyslné? I příběh bezduché hry je lepší než ten, který se snaží vymyslet tady. Z mého oblíbeného Baraky udělat dredaře s piercingem a ze Scorpiona nějakýho kriminálníka? 3 jen proto, že to má jakýs potenciál ;) ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

____ 24.7. 2010 ____ - hodně zajímavé. Jako by si už někdo uvědomil, že Mortal Kombat se musí nějak změnit, jinak půjde ke dnu. Hry dobré(kultovní), ale filmy horší. Někdo si to vzal do hlavy. Zajímavých 8 minut. Už jsem si představoval na tento motiv i celovečerní film. No doufám, že se ho dočkáme. Tohle vypadá hodně dobře. ____ Přeju, ať to vyjde. ____ ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Jediný souboj, co ve filmu byl - a to ještě považte s Lateefem coby Barakou - vypadal jak nasnímanej amatérem. Ale budu věřit, že jen proto, že tohle preview, které má přemluvit studium o financování, nemělo bojovýho choreografa a štáb. Jinak smekám před atmosférickým a zřetelně béčkovým pokusem o realistické pojetí hry, která nikdy nebyla víc, než jen tupou mlátičkou. Tohle slibuje i příběh. A to je víc, než o čem se Andersonovi zdálo v těch nejdivočejších snech. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama