Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý freerunner Ryan (Sean Faris) je chycen a probudí se s připnutou bombou na krku. Společně s dalšími nejlepšími freerunery se musí zúčastnit reality show, ve které musí s bombou přeběhnout celé město. Začíná závod o přežití, ve kterém Ryan musí zachránit sebe a svoji přítelkyni. (asader)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Mám rád parkour a i Sean Faris mě oslovil díky Never back down, tak jsem dal tomuto filmu šanci. Parkour sám o sobě byl fajn, což se o zbytku filmu bohužel říct nedá. Scénář a výkony herců nemá smysl komentovat. To co mi ale vadilo nejvíc byla kamera. Polovina filmu je roztřesená, já vím, že je to moda takhle točit a že to pak působí realisticky, ale v tomto případě z toho jen bolí hlava a spoustu skoků a triků člověk ani nevidí. Zároveň skoro u poloviny záběrů je vidět třeba jen půlka hlavy nebo jen nohy. Takhle blbě nasnímaný film jsem ještě neviděl. Naštěstí hodina a půl se dala vydržet... ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

"Utíkej, Máňo, utíkej, honí tě kocour divokej..." Freerunning je sice velmi oblébeným moderním sportem 21.století, ale i přesto by film měl vždy mít určitou úroveň a ne jen jeden nápad, pár hezkých herců a zbytek kaše na kaši, co se jak splácá...Pár světlých míst tam bylo, ale to je na hodinu a půl setsakra málo! ()

Reklama

Twyer 

všechny recenze uživatele

Oddychový film, kde je hlavním aktem parkour. Myšlenka v tomto filmu je velice podobná filmu Arena. Bohužel i přes parkour, který je velice oblíbený mezi mladými je tento film v některých pasážích naprosto nereálný. Snad jednou bude natočen film kde parkour bude opravdu reálně zachycen. Hudba je vhdoná k tomuto žánru. Kamera má v některých chvílích problémy udržet diváka "nezvracet" - klepající se obraz v dlouhých je častým jevem. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Sean Faris se v Never Back Down představil ve slušné herecké i fyzické formě, svoji roli zahrál dobře a v pohodě utáhnul celý film. Jenže pak přišel Král bojovníků, který stál za pěknou hromadu sloních exkrementů a Farisův rank opět klesnul. No a Freerunner ho položil na lopatky zcela a zadupal ještě víc do země. Tohle je hrozně špatně natočený, se stupidním scénářem, kamera sice neustále sleduje dovádění po zdech, ale tak příšerně se u toho klepe, jestli to mělo přidat na autenticitě, tak to nevyšlo, spíš to přidalo na mém negativním hodnocení. Co se ukázek parkouru, či freerunningu týče, nenašel jsem jediný důvod, proč bych si to měl pustit znovu, vůbec nic atraktivního, zpomalené záběry skoků ze střechy na střechu fakt nežeru. Doporučuji se podívat na youtube na Damiena Walterse, Cyrila Raffaeliho nebo Davida Bella. Úvodní naháněčka v Casinu Royale byla desetkrát lepší než nejlepší scéna v tomto hnusu (myšleno dovednostmi, fyzičností). Seane, sbohem, když jsi zvedal kettlebelly a házel cihlama, bylo to fajn, motivační, tohle nestojí ani za jeden monkey vault... ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Všem "Runnařům" co zodpadily odpadem Freerunnera: "Vážně si myslíte, že vyladěný parkur, podpořený dobrým stříhem a dotaženou choreografií, probíhající za tónech hard-core muziky jdoucí ruku v ruce s výstavním zadkem R. Da Costa si zaslouží odpaďák?" To nemůžete myslet vážně,ani v tom nejdrsnějším "runnařskym" smyslu!!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Clevelandu v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama