Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Snow Blind

Trailer

Zatímco Kano a Černý drak ničí zmatek po celém světě, mladý slepý válečník jménem Kenshi se bude muset povznést nad svá vlastní omezení a postavit se hrozící hrozbě Outworldu. Rozdrcený hrdina musí překonat slepotu způsobenou bitvou a zdánlivě nepřekonatelné šance, aby zachránil svou vesnici a nakonec i celý Earthrealm. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Animácia trochu poklesla oproti prvej a druhej časti resp. prvého a druhého samostatného filmu, ale... ALE tá gulervúca akcia, neskutočné brutálne fighty, multihektolitry krvi, tak to fakt že v rámci animovaného alebo hraného filmu nemá obdoby. Sem s ďalším filmom, ale bolo by fajn, keby aj naviazali napr. na prvý film, alebo druhý, len samostatné príbehy sú fajn, ale previazaný príbeh by dokázal ešte viac vtiahnuť a samozrejme navnadiť na pokračovanie. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Scorpion Revenge byl nejlepší díl Battle Of Realms byl spíše lepší průměr a tohle taky spíše lepší průměr. Kano chodí po pustině  a nabízí vesničanům, že buď ho uznají jako krále nebo je zabije jednou jeho nohsledi objeví neobjevenou vesnici a chtějí ji obsadit pro sebe tam je Kenshi co je zmlátí oni to řeknou Kanovi a ten jde po něm. Do toho se tam objeví Shang Tsung , Sub Zero, Škorpion překvapivě i Ferra/Torr a další. Opět chválím brutalitu s dějem je to slabší zhruba v půlce se to zastaví a tak 20 minut se tam nic zajímavého neděje ty hodiny od Kroniky jsou taky píčovina  jelikož kdyby je měl vidí i budoucnost pokud jsem to pochopil dobře navíc Kano je zde až moc op .   P.s. popis je mimo žádnou hrozbu Kenshi nezastavuje chrání v podstatě jednu vesnici  60 procent ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Zírám, jak troufale se třetí epizoda Legend odklonila od tradičního vzorce a po vzoru marvelovské klasiky naservírovala něco na způsob Old Man Sub-Zero. Překvapivě umírněná kombinace westernu, sedmi samurajů a horších i lepších atributů celého univerza sice dopředu víc klopýtá než běží, naštěstí u toho působí originálně. Doplácí ale na lacinost krvavých výjevů, které v sobě nemají ani za mák nadhledu nebo překvapení a v první řadě na jejich čím dál jednodušší animaci. U detailních záběrů na obličeje bych přísahal, že sleduji nějakou nedokončenou verzi. I nad to bych se ale rád povznesl vzhledem k tomu, jak mě dobrodružství z různých říší obvykle baví a kolik překvapení nebo uvěřitelných motivací se do scénáře vešlo. V závěru ale přichází na scénu zbytečná deus ex machina, která vše, co se do té doby stalo, trestuhodně zneváží. Stejně jako v minulém díle se tak během slabých deseti minut započne i vyřeší dějová linka, která by při troše snahy a štěstí vystačila klidně na trilogii. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Scorpion’s Revenge bol fantastický. Dvojka Battle of the Realms o malilinký kúsok slabšia a trojka Snow Blind je najslabšia. No mňa ako fanúšika Mortal Kombat stále bavila. Úvod bol trošku nevýrazný a chvíľku si treba zvykať na iné postavy (pretože tie známe ako Liu Kang v tomto príbehu nehrajú, keďže príbeh je posunutý v čase), ale po prvej nakladačke, už príde znovuzrodenie a následne finálna odplata, ktorá je vynikajúca. Kenshi Takahasi je jeden s mojich obľúbencov a tak som rád, že dostal priestor vyniknúť. Výborný je ale aj jeho učiteľ Kuai Liang alias old man Sub-Zero. No aj záporná strana ma tiež čo ponúknuť. Kano je perfektne nahlaškovaný, nepredvidatelný a hlavne sviniar ako vždy. Jeho nekompromisné vraždy sú naozaj šťavnaté a plné krvi (brutálna vražda Shang Tsunga). Zhrnuté a podčiarknuté, verím, že toto ďalšie dobrodružstvo si fanúšikovia Mortal Kombat užijú. Ako som spomínal už vyššie, trošku to trvá kým sa to rozbehne, ale potom je to nádherná vizuálna kilovačka plna šťavnatých fatalit. A skvelá hudba tomu tiež pomáha. 85% - 4* ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší položka ze série "Mortal Kombat Legends", především díky netradičnímu western/postapo prostředí a komornějšímu příběhu, kde tentokrát nejde o turnaj a záchranu světů, takže divák na těch necelých 80 minutách čisté stopáže nemá pocit uspěchanosti vyprávění a nedořečenosti některých dějových linií. Jinak to originalitou až tak moc neoplývá (tedy pokud jste někdy viděli aspoň jeden akčňák o starém mistru bojových umění, který zenovými postupy trénuje mladého zbrkloně) a animace má taktéž rezervy, ale zmíněné atraktivní prostředí a opravdu výživná míra soubojů, násilí a gore (protože o tom je Mortal Kombat jako franšíza primárně, co si budeme nalhávat) to vynahradí. Spíš tak 4,5/5, ale zaokrouhlím nahoru za pár bezmála horrorových prvků a epesního cyborg-Kana, který mě jako ústřední záporák prostě bavil od začátku do konce. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Kronika (majitelka hodin času), jejíž lebku použije na konci Kano, aby odmeknul přístup k hodinám času, je hlavní zápornou postavou hry „Mortal Kombat 11“. (Lorge)

Reklama

Reklama