Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Hollywoodu 80. let se akční hvězda Johnny Cage snaží stát áčkovým hercem. Jenomže začne hledat svou chybějící hvězdu Jennifer uprostřed Los Angeles plného krvelačných bojovníků. Když se Johnny vydává na krvavou cestu, rychle zjistí, že město andělů má ve svém středu více než pár ďáblů. Johnny tak čelí zlověstné tajné společnosti, která připravuje něco velkého a zlého. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl ze série MK Legends. To ovšem neznamená, že je špatný. Jen je tento díl nejméně vážný, a také míří spíše na pohodový zážitek plný retro hudby a easter eggů. Atmosféra 80. let mi přijde naprosto skvělá. Příběh je naprosto prostý a jednoduchý, ale člověk se tu nenudil, protože Johnny a většina jeho hlášek jsou celkem funny. Jako fanoušek videoher mě potěšilo zrození videohry samotné a hodně mě překvapil X-Ray attack nebo Johnnyho slavný Nut Punch. Celkově je to docela povedená a pohodová zábava, ale předchozí díly nabídli mnohem a mnohem více, ale chci další. Mé hodnocení: 6/10 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Peckový retro feeling, štýlová animácia, výborne hláškujúci a štvrtú bariéru sem tam prekračujúci Cage, presne takto sa robia filmy o Mortal Kombat legendách. A krásne pomrknutie na konci na prvý hraný Mortal Kombat, tak to už bola len čerešnička na torte. Nedám plnú palbu len kvôli tomu, že predchádzajúce časti boli fakt ešte brutálnejšie, ale nič to nemení na to, že z tohto by si filmári hranej verzie mali brať príklad, to by som bral všetkými desiatimi ako kedysi pri DC Flashpoint Paradoxe, ktorý tiež nikto neuchopil a pri Flashovi to jednoducho tým pádom tak nevyšlo, ako som si vysníval. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Výborný spin-off origin jedné z největších legend Mortal Kombat universa. Kéž by na toto měli koule hlavouni MCU nebo DCEU.  Strašně skvělá 80s audiovizuální atmosféra s výbornými montážemi cílícími na nás fandy pecek jako Karate Tiger. Cage tu prolamuje 4. bariéru a je trochu jako Deadpool, ale narozdíl od něj to nepůsobí tak trapně. Do lehké stylizované atmosféry to prostě sedí. Je to příjemná hříčka jako Far Cry: Blood Dragon jestli si na tuto hru ještě někdo vzpomene. Samozřejmě to má naprosto peckovou cameo roli. :-D Animace a scénář by mohly být áčkovější, ale vzpomněl jsem si na to jen místy. Vlastně mne i příběh bavil, bylo to něco jako od Kotlety nebo Kulhánka, akorát v Hollywoodu. 8/10 a do Spotify mi přibyl nový oblíbený song. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zatím  nejslabší animák ze světa Mortal Kombat na to, že na tom dělali 4 lidé slabota. Johnny Cage hledá herečku Jennifer přijde k ní do baráku a tam se spolu mlátí dvě ženské o svitek on jim ho ukradne a jednu jeho agent zabije. Pak po něm jdou další ženské a na konci se zjistí , že je tam nějaký kult co chce oživit Shinnoka. Kromě posledních 20 minut a zhruba 2 minut Raidena  tam není nic co by  zaujalo. 40 procent dokoukáno po kouscích zhruba  ve 4 dnech. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Johny Cage je kretén (v nechutných náušnicích) a dívat se na něj celou dobu je prostě moc. Celé je to dějově zasazené ještě před #1, díky tomu se vše odehrává jakože v osmdesatkách. Každopádně. Ve srovnání s tím co bylo vidět minule, je “Mortal Kombat Legends 4” na hranici odpadu (nejen v rámci měřítek série “Legends”). Dokonce i krve a morbidity ubylo (řekl bych výrazně). Jediné co fungovalo byl právě ten nádech osmdesátek a Jennifer Gray jako “Jennifer Gray” (babča se nezdá). Jinak by to byl čistý odpad. ()

Reklama

Reklama