Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mně film nenavodil tak příjemnou atmosféru úvodními titulky, jako tenhle. Zároveň už jsem však taky dlouho neviděl sportovní film, který by byl předvídavý ještě více než hra průměrného týmu naší fotbalové ligy. Plusem je určitě to, že jsem zase jednou neměl chuť Wahlberga i s jeho věčně vyvěšeným obočím vystřídat hned po prvním útoku, nějaké body přidala i rozkošnická Lízinka, jenže k dosažení touchdownu to měl Nepřemožitelný stejně daleko, jako já k podobě fotbalového míče. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Hold môjmu najobľúbenejšiemu hráčovi amerického futbalu (po Forrestovi Gumpovi, samozrejme :) a tiež najlepšiemu klubu, aký na trávnikoch NFL kedy hral. Skromný a nevtieravý výkon M.Wahlberga, niekto by mohol povedať, že skoro "jebe na to", ale mne to tu sedí, tak f*ck off :P Nič veľké, plné klišé (ako to už väčšinou pri takýchto snímkoch býva) ale aj tak, pre mňa napriek všetkému dobré. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Vedle sportovních filmů, které se v poslední době začaly objevovat snad úplně všude, zapadá Invincible do podprůměru. Berg a jeho Světla páteční noci jsou vizuálně někde úplně jinde, Coach Carter zase dokázal moralitu podat mnohem zábavnějším způsobem a vůbec je Wahlbergův barman-fotbalista takové celkem nudné nic o tom, jak na každého v životě čeká právě ta jeho šance, které se musí chytit. Už jsme to ale viděli stokrát a většinou líp. Krom několika celkem zajímavě natočených scén v podstatě nezajímavé fotbalové drama. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Utahaná pohádka o tom, jak chudý číšník, po překonání všech protivenství, která se mu postavila do cesty, ku slávě přišel Šablonovitý příběh, který je zajímavý snad jen tím, že byl natočen podle skutečné události a také výkonem Marka Wahlberga. Je to přesně ten typ filmu "Přišel jsem, viděl jsem, zapomněl jsem." 40% ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy se sportovní tématikou a tenhle patří určitě mezi ty nejlepší. Tak dobrou kameru jsem, už dlouho neviděl. M. Wahlberg, G. Kinnear a E. Banks byli na tento film vybrány velice dobře. Jediný co bych na filmu vylepšil, by byl snad jen soundtrack, který mohl být výraznější, ale to, už je jen detail. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Vincent Papale bol najstarším nováčikom v histórii NFL - mal 30 rokov. (JimWayne)
  • Hodně bývalých hráčů Eagles dalo povolení studiu k tomu, aby ve filmu využili jejich jména. (don corleone)
  • Vince Papala prodělal krátce před natáčením filmu úspěšný boj s rakovinou tlustého střeva. Přestože jistě nebyl 100% fit, nezabránilo mu to v tom, aby se účastnil každodenního natáčení jako asistent. (Posheidon)

Reklama

Reklama