Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Sportovní pohádky mají za cíl často jedno a to samé- vtáhnout diváka do děje tím způsobem, že se cítí být v kůži hlavního hrdiny. A tento snímek má velkou výhodu právě v tomto ohledu, protože snad každý z nás je (nebo alespoň někdy byl) fanouškem. Tvůrci nám zde dávají možnost nahlédnout na příběh přesně takového fandy, který dostane obrovskou příležitost stát se členem svého milovaného klubu a je jen na něm, jak se s tím popasuje. 90 % Oblíbená část- "Vyhoď z mojí skříně to triko Giants." ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Walt Disney se naangažoval do neuvěřitelného příběhu ze života amerického fotbalu. Do toho se nasral nařezanej Mark Wahlberg a překrásná Elizabeth Banks a spolu pak vytvořili naprosto průměrně příjemný film, který neurazí, nenadchne a příjemně vyplní nic neříkající čas, jinak strávený spánkem nebo čímkoliv jiným, co by postrádalo jakýkoliv jiný smysl, než žádný. ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Další z řady Wahlbergových kladných a sympatických rolí, jenž ukazuje, že i z lokálního čutálisty, co se živí jako barman, může vyrůst sportovní hvězda americké fotbalové ligy. Sice se tu můžeme bavit o určité nenáročnost a předvídatelnosti, což jsou argumenty více, než oprávněné a v porovnání se sportovními peckami jako je Moneyball nebo Rush, je film spíš vyloženě průměrný, pořád se nedá upřít velké kouzlo Markyho Marka, u kterého vidím paralelu v tom, jak se ze spíše úsměvného rapera stal jedním z nejoblíbenějších herců současnosti. Fajn věc. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Moc se mi do filmu nechtělo, nemám rád ani Marka Wahlberga (opět k ničemu jako vždy) ani Grega Kinneara (ten ušel) a americkej fotbal je podle mě bezduchá hra pro burany. A on to je kupodivu docela pěknej film. Sice je to pohádka (ovšem pozor, natočená podle skutečných událostí), ale nenudí a nemá hluchých míst. Škoda jen toho topornýho Wahlberga... ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

No přesně jak píše Lima, je to šumák. Vypíchl bych ale jednu hezkou myšlenku z tohoto filmu. Jsi-li američan, neúspěšný vysokoškolák(přeloženo, český absolvent průmyslovky), sereš-li na rodinu a je ti tak ňák jedno, nejedno, z čeho zaplatíte nájem, a nejezdí ti auto aje ti to taky tak nějak jedno, dej se na fotbal. Kámo tam zapadneš! Po večerech můžeš tlachat v baru a ještě vojet hezkou slípku, která tuti byla roztleskávačkou. Nač se zabejvat historií, filosofií, informatikou-nedej bože uměním. Můžeš donekonečna tlachat o tom, jak Eagles hráli 25. února 1965 v 11. hod AM-to stačí...Dvě hvězdičky tomuto šumidlu ale určitě patří za krásné zpracování a herecké výkony. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Greg Kinnear se na roli připravoval tak, že trávil hodně času s trenérem Dickem Vermeilem během jeho poslední sezóny u Kansas City Chiefs. (don corleone)
  • Film byl natočen podle skutečného příběhu. Opravdový Vince Papale byl přítomný na stadionu v Texasu během natáčení jako poradce. Ve skutečnosti je daleko větší, než Mark Wahlberg, který ho ve filmu ztvárnil. (don corleone)
  • Hodně bývalých hráčů Eagles dalo povolení studiu k tomu, aby ve filmu využili jejich jména. (don corleone)

Reklama

Reklama