Reklama

Reklama

Zombies: Den-D přichází

  • USA Day of the Dead (více)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Hadža 

všechny recenze uživatele

Celkem slusna podivana pro vsechny priznivce zanru.Penez jiste tolik nebylo,kolik by si to zaslouzilo,ale i tak autori filmu odvedli slusny kus prace,za ktery se nemusi stydet.Vojanda je sympaticka niceho se nelekne,zombici tu nejsou zadni plouzivci.Nehledejte v tom nejak zvlast remake,je to takova rychlo zombi zabava s trochou zombie romantiky!:) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Proč to vždycky musí něčím zkazit? V ostatních zombie filmech chodí, nebo běhají pomalu. V novodobém Úsvitu mrtvých běhají normálně a tady si řekli, že ještě přidají a stanou se z nich spidermani lezoucí po stěnách a všechno je až moc zrychlené. Trochu horší **** hlavně díky spidermanům, jinak obsazení ušlo a atmosféra se taky povedla. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Zabudnite na dusnú a klaustrofobickú atmosféru z Romerovho originálu. Vlastne zabudnite úplne na pôvodný Day of the Dead (´85). Tento film je síce rekame, ale ani na chvíľu mi to tak neprišlo. Len má rovnaký názov. Miner film natočil po svojom a nedopadlo to bohviejako, kedy to aspoň poňal vtipne ako napr. Lake Placid(a nie trápne). Za zmienku stojí, že je tam jeden hlavný zombík :) zombíci vedia strieľať a skákať ako spidermani ba dokonca jeden je vegetarián a tak nevraždí :D Akože sorry, ale poriadna hovadina. Dávam 40%(z toho 10% za sexy Menau Suvari a za občas pekné gore.) Ale nebyť Suvari tak idem ešte nižšie. Jeden z najhorších zombie filmov a remakov vôbec! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

takže tohle si umě můj oblíbenec Miner solidně posral. Sakra já mám tohohle tvůrce strašně rád, natočil nejlepší díl Pátku 13, natočil Jezero a plno dalších kvalitních filmů. Proč? Proč natočil takovýhle znásilnění klasiky? Každá scéna byla jako bodnutí nožem. Kdyby to natočil nikdo jinej tak bych šel možná o jednu hvězdu víc. Ale takhle? Takhle dávám slabé 2*. A to jen a díky gore které bylo kvalitní a nešetřilo se s ním a masky zombáků taky nevypadaly nejhůř. A i Suvari u který jsem nevěřil že může bejt sexy tak v tý uniformě jí to sakra sekne. Ale nepřestanu si klást otázku proč? ()

petero 

všechny recenze uživatele

Day of the Dead viac pripomína talianske zombie braky 80tich rokov ako nové majstrštiky Dawn či Land of the Dead, dokonca maskami ďaleko zaostáva i za svojím originálom z ’85 a triky sú tak slabé ako by to bol film určený rovno na DVD nie do kina. Naviac okrem zmienených spidermanovských schopností zombíkov ešte ich pohyby sem tam pripomínajú pohyby slávnej bubu postavičky z Ringu. Na druhej strane je tu dosť gore a asi od 20tej minúty je to nonstop masaker takže nuda nehrozí a ďalšia bomba filmu je vidieť Menu Suvari raziacu si cestu zástupom zombíkov Hummerom, ktorej vojačku je tak ťažké uveriť ako to že Miner (stojaci u zrodu Jasona Vorheesa) ešte natočí aspoň priemerný horor ako je jeho už 9 rokov starý Lake Placid. Len pre totálnych zombiefilov. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Rhodes (Ving Rhames) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19 mm. (dc125)
  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)

Související novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (více)

Reklama

Reklama