Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři sta let po škole! Tak zněl ortel vynesený před mnoha a mnoha lety nad Saxánou, studentkou čarodějnické školy v Říši pohádek, která utekla do světa lidí za svou první láskou Honzou Bláhou. Saxána nyní žije normálním životem v krásné rodinné vile se svým manželem Janem, dcerkou Saxánkou, bláznivou tetou Irmou a strýcem Evženem. Na co ale úplně zapomněla, je půda skrývající tajemství o jejím předešlém čarodějnickém životě. Právě toto maminčino tajemství náhodou objeví dcerka Saxánka, která se nenadálou souhrou okolností a své zvědavosti ocitne v kouzelné Říši pohádek plné trpaslíků, rarachů, draků, bazilišků, šotků a morkolabů. Na malou holčičku čekají neuvěřitelná dobrodružství neznámého světa, který se právě ocitl na pokraji zkázy. Odvážná Saxánka za pomoci svých nových pohádkových kamarádů rozplétá zamotaný svět pohádek, který se zlými silami snaží ovládnout komiksový gangster Crashman. Žákyni 2.B čeká nelehký úkol, jak se vypořádat se všemi nástrahami podzemní říše, přelstít komiksového gangstera a dostat se zpátky domů k mamince. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Vse jiz bylo napsano. Film vubec nestoji za pokoukani, herecke vykony supertrapne - bohuzel i vykon meho oblibeneho a genialniho Petra Narozneho. Ta mala holka je absolutne bez talentu - napr. z knihy se zhmotni kluk a ona to bere, v podstate, jako normalni vec, zadny zvlastni udiv, obava.. nic. Cely je to jedna velka krec, jako by se Vorlicek spolehal na znama jmena a digitalni triky. Ale scenar je... no.. idiotsky, nezajimavy, bez napadu a tato smesice je nesmyslne natahovana. Pyramidalni nuda! Podivat se, zalitovat ztraceneho casu a rychle, velmi rychle zapomenout. Mozna jeste neco - vlozit do ucebnic scenaristiky, dramaturgie a herectvi, jako odstrasujici priklad, jak tedy URCITE NE!!!

fimler

fimler (hodnocení, recenze)

Bohdalka kráva jedna stará už by měla jít do hrobu ty její výrazy z toho se vždycky málem pobliju a úplně si zkazila hlas jak namlouvala toho zelenýho skřítka(nevím jak se jmenuje) ted to zní že tak mluví pořád!

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

gego35CZ

Vorlicek mival umelecka dila po trikove strance, vsechby triky rucni, toto je digitalni pocitacovej brak, ale nevyrovna se to te hrozne mluve male Saxany, ktera se snazi mluvit jak americka teenka. A to v 11 letech nebo kolik ji tam je. Tato mluva bohuzel dnes leti a bohuzel se tomuto lezeni do riti amikum nevyhnul ani tento pohadkovej film a to je to nejhorsi. To jen zatlouhlo hrebicek do rakve stare dobre legende.

na příspěvěk reagoval gego35CZ

gego35CZ

gego35CZ (hodnocení, recenze)

SPASTE SE NEKOUKEJTE NA TO JELI VÁM ŽIVOT MILÝ BUDU SE VÁS NA SVÉM PROFILU VAROVAT PŘED PIECE OF SHITY V CELÉM SERIÁLOVÉM A FILMOVÉM SVĚTĚ ALE NEVÍM JESTLI VÁS DOKÁŽU UCHRÁNIT !! !!! PŘED TÍM NEŽ PROHODÍTE OBRAZOVKY NEBO TELEVIZE OKNEM !!!!

na příspěvěk reagoval Deratizer

Uživatel gego35CZ smazal svůj příspěvek.

Uživatel gego35CZ smazal svůj příspěvek.

Uživatel midin2 smazal svůj příspěvek.

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Myslim ze prave naopak. Kdyby to natocil ve stylu poctivych 70tych let tak by to melo uspech,to od toho lidi cekali. Ale dostali digitalni triky v tomto duchu a to byl pruser.

 (hodnocení, recenze)

Kubrickon

Ty budeš nějaký komik, viď hele!

mě je 20 a taky se mi to zdálo koukatelné... znám další lidi, kterým se ten film i docela líbil - což už je podle mě trochu moc, ale je to jejich věc. neříkám, že to je kdoví jaké dílo, ale viděl jsem kurevskou spoustu horších filmů s daleko větším rozpočtem

...a to že Vorlíček mírně zaspal dobu - to už je jiná věc

na příspěvěk reagoval Deratizer

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Deratizer

Možná by nalákali víc fandů hovadin, kdyby to cpali ven jako "Kupte si naše DVD s největší pohádkovou sračkou, jaká kdy byla uvedena do kin."

na příspěvěk reagoval AndreyCSFD

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

No když už jste tady trošku otevřeli tu finanční hledisko uspěšnosti....?!?

Dá se někde zjistit, kolik film vydělal...?

nevěřím tomu že by se zaplatil jen z projekce v ČR... ale asi šel i do zahraničí né...?

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Distributori DVD z toho logicky chteji vytriskat co se da tak lakaji na uspesny film, prece nebudou rikat, kupte si nase DVD s neuspesnym filmem :-)))

na příspěvěk reagoval MartinezZ

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Mě zase rozsekala ČT,která nabízí DVD s tímto filmem jako úspěšné pokračování Saxany.

na příspěvěk reagoval AndreyCSFD

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Ta mluva Saxanky mě hned na začátku filmu odradila. To musí i v Orlíčkově pohádce mluvit děcka jak dnešní zkažení spratci?Ty kecy jako je to hustý a pod co tam zpočátku mlela, si mohli odpustit, působula umyslně zkaženě a ne jako malá holka a to zkurvilo dojem z filmu hned na začátku. Ještě si měla zapálit cigáro aby byla IN nebo COOL. A bylo by to fáákt hustý a boží... Jinak by to zas tak strašný nebylo jako samotný film, bohužel je tento film pokračováním slavné a poctivě točené Dívky na koštěti a v tom je problém. Každý od Vorlíčka čekal jak poctivé ruční triky tak původní atmosféru, ale ničeho z toho se diváci nedočkali. Vorlíček to pojal moderně, aby se vyrovnal dnešnímu digitálnímu filmování a poctivé trikařské umění je fuč a to je od Vorlíčka to největší zlo pro pamětníky, které jim mohl dát. V době, kdy jde každý trik udělat na PC digitálně, už se asi filmaři s poctivými ručními triky párat nebudou. A důkaz a následek toho je toto pokračování Dívky na koštěti a odpadové hodnocení.

mavin

mavin (hodnocení, recenze)

Vrátit veškeré honoráře a Václav Vorlíček by měl začít přemýšlet o opravdovém odchodu důchodu!!!! To co v poslední době píše a točí je naprostá tragéédie :-(((((

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: asi proto, že Čert ví proč není dost velká kravina

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Dadel: Zvlastni. Ja mam zas zkusenosti takove, ze deti se zacnou vrtet, povidat si a courat se po skupinach na wc. mel si videt kino pri pohadce Cert vi proc, hlediste jenom sumelo a na film se nedival nikdo.

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

No, upřímně jsem čekal, že to bude horší :) Byla to krávovina, ale třeba V Peřině, který běželo v TV o den dřív mi přišlo ještě horší :)

InaSe

InaSe (hodnocení, recenze)

Kubrickon: tam to prý z 10 lídí vydrželo do konce 2 stateční nebo bezduchý lidé.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

to musely být nějaké intelektuální děti, já mám spíš zkušenosti s tím, že dětem můžeš pustit každou kravinu a jsou nadšené:)

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Když se ani děti na to nechtějí dívat podruhé - jaké může být horší hodnocení ?!

InaSe

InaSe (hodnocení, recenze)

JO A NEMĚLO TO HLAVU A PATU, TO SE TAK MŮŽE LÍBIT MALÝ DĚTEM.

Jeremiah

Jeremiah (hodnocení, recenze)

Pro Lewaso: Všímám si toho již delší dobu - Jan Hrušínský byl vždy pouze jméno "hrušínský" a nikdy né herec !!! On totiž takhle prkenně hraje celý život.

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

Blábol.Vigo převzatý z Arabely i oblečení stejné to už je moc.Výkony herců hrozné

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

vsetci nadavaju na hobita ze vyzera ako televizna inscenacia vdaka HFR ale ako som si vsimol tak vorlicek jacksona v tomto trumfol, lebo saxana vyzera uplne rovnako! ;-)

Související novinky

Bronislav Poloczek (1939 - 2012)

Bronislav Poloczek (1939 - 2012)

16.03.2012

Po vleklých zdravotních problémech dnes zemřel ve věku 72 let herec Bronislav Poloczek. Pocházel sice z hornické rodiny, ale vzhledem k otcovým problémům s účastí ve 2. světové válce pod britskou… (více)

Taková normální rodinka je zpět!

Taková normální rodinka je zpět!

20.04.2007

Je už takovým nepsaným zvykem, že se úspěšné filmové tendence ze zahraničí časem dostanou i k nám. V zámoří trend nekonečných remaků a pokračování snad už dosáhl svého vrcholu, zatímco u nás se tato… (více)

Reklama

Reklama