Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na cenu Emmy nominovaný Matthew Perry predstavuje bezprostredného a inovantívneho učiteľa, ktorý odchádza z malého mestečka učiť na jednu z najťažších Harlemských škôl. Aby si však našiel cestu k študentom a prebudilv nich plný potenciál, musí použiť veľmi nekonvečné metódy... Na základe skutočného príbehu. (Zion)

Recenze (56)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, podobných příběhů jsem viděla spousty a vždy je to stejné. Učitel a žáci, z nichž je vždy nejdrzejší dívka a pak je tam onen záhadný chlapec v pozadí, který v sobě skrývá velkou bolest. Tak to opravdu většinou je. Díky bohu alespoň za to, že Matthew své žáky neokouzlil zpěvem ani tancem (jako Antonio v té nebetyčné konině na stejné téma), ale svým způsobem výuky. Mimochodem právě Matthew je osoba, na které příběh stojí a nutno uznat, že obstál se ctí. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jestli bych se na tento snímek vůbec díval, kdyby zde nehrál Matthew Perry. Ale nejspíše ne. Naneštěstí je Matt můj oblíbený herec, takže jsem příběh Rona Clarka zhédl. Postava Rona Clarka je inspirována skutečnými událostmi, o to těžší bylo jistě její ztvárnění. Ale Matt s tímto nelehkým úkolem poradil velmi dobře. Hodnotím 3,5* ()

Reklama

majkl44 

všechny recenze uživatele

Myslím, že problematika, kterou musí řešit Ron Clark, není už moc ojedinělá, a tak je dobře, že stále existují lidé s velkým nasazením, kteří nezlámou nad zprvu nezvladatelnou mládeží hned hůl a tou holí své žáky spíše postrkují k lepším výsledkům a lepší budoucnosti, než kterou by si ty děti pro sebe dokázaly samy představit. A Matthew Perry ukázal, že není jen bezvadný komik. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Dej je veľmi jednoduchý: učiteľ z malého mesta sa presťahuje do New York, kde učí problémové deti.  Matthew Perry nám ako publiku dáva všetky prvky svojej osobnosti, ktoré sme si zamilovali v seriály ,,Priatelia" a zároveň môže predviesť svoje schopnosti ako dramatický herec. Rovnako dobre hrá komediálne aj dramatické scény. Filmy, ako je tento, nie sú žiadnou novinkou, ale je to jednoduchý príbeh, ktorý sa skrýva za týmto filmom v kombinácii s kúzlom Perryho, čo mu umožňuje vyniknúť od ostatných. 8/10 ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Podobně laděné snímky, ať jsou jakkoliv předvídatelné, mám v oblibě a tudíž mi bylo tak nějak od samého začátku jasné, že i tento počin si moji pozornost získá. K tomu všemu napomáhal též fakt, že hlavní roli ztvárnil Matthew Perry, kterého bylo příjemné vidět v seriózně laděné pozici, neboť podobnou postavu bych si dosud neuměl od Chandlera Binga představit. The Ron Clark Story obsahuje řadu úsměvných, ale i poměrně působivých scén a skutečnost, že je snímek natočen na základě pravdivého příběhu, utvrzuje plný počet hvězdiček. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Existuje akademie Rona Clarka v Atlantě, kde se úspěšně vyučuje podle jeho unikátních osnov a pravidel. (bosan)
  • Příběh Rona Clarka je natočen podle skutečné události, která se odehrála v roce 1998. (bosan)

Reklama

Reklama