Reklama

Reklama

Ošklivka Betty

(seriál)
  • Česko Ošklivá Betty (více)
USA, (2006–2010), 60 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Silvio Horta

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

America Ferrera, Eric Mabius, Tony Plana, Ana Ortiz, Becki Newton, Michael Urie, Mark Indelicato, Vanessa Williams, Judith Light, Ashley Jensen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(85)

Obsahy(1)

Ve světě špičkové módy je image vším. Oblečení, které se určitou dobu zrovna nosí, může být za pár týdnů absolutně nemoderní. Jedinými stálicemi v tomto uspěchaném světě jsou superštíhlé krásky, které tyto oděvy oblékají. Může do této společnosti vůbec zapadnout úplně obyčejná dívka, mírně baculatá a tak trochu nezajímavá? Možná ano. Nebo alespoň Betty Suarez se o to snaží ze všech sil. Je to bystrá, pracovitá a svým způsobem i roztomilá mladá žena a právě svým kladným přístupem k práci si později získává respekt u kolegů i samotného syna magnáta módního časopisu s názvem „Mode“.

V americkém seriále inspirovaném kolumbijskou telenovelou „Yo Soy Betty La Fea“ září například America Ferrera (Sesterstvo putovních kalhot) v hlavní roli Betty nebo Rebecca Romijn (X-Men) jako Alexis. (delaware)

(více)

Recenze (61)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Beal: 1. La Fea Mas Bella – Angelica Vale & Jaime Camil ,2. El Club De Las Feas – Banda El Recodo ,3. Simple – Daniela Romo ,4. Con Tu Amor – Pandora ,5. Haria Hasta Lo Imposible – El Coyote Y Su Banda Tierra Santa ,6. Sigue Tu Ruta – Graciela Beltran ,7. La Verdad – Los Invasores De Nuevo Leon ,8. Que Vuelva Pronto – Los Originales De San Juan ,9. Me Quiero Casar – Control ,10. Lucero De Mi Alma – Emilio Navaira ,11. Lo Eterno – Celso Piña ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Mnozí seriál viděli, např. já ale pouze v původní originální kolumbijské verzi. K této americké verzi jsem ale objevil jeden fajn krátký odkaz "Best coming out", kdy je Justin na svatbě své matky a hodnotím jen tento odkaz - jemné, lidské, dojemné, krásná skladba k tanci, marně jsem si lámal hlavu, co to je za písničku ... tak se pokochejte alespoň tímto tříapůl minutovým klipem z Ugly Betty USA series ... 97109 ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. Seriál měl s původní předlohou společného velmi málo. Mezi mé oblíbené postavy patřili Justin a Wilhelmina. Kvalitativně se jedná o sestupnou tendenci. Ve výuce je většina epizod nepoužitelná. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ano, je to zkopírováno ze známé venezuelské telenovely, ale myslím, že tentokrát se to více povedlo Američanům. Ošklivka Betty v jejich podání je velmi vtipný seriál a dalo by se říct, že když nevidíte jeden díl, o něco přijdete, ztratíte dějovou linku, což u telenovel a podobně nemusíte vidět klidně 20 dílu a furt jste v obraze. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Čo na tomto stojí za 85%?! (po mojom hodnotení už len 78 - HA-HA!) Trápne vtipy, réžia hodná JETIX-ového filmu pre prisprostlé detičky a prehrávanie hercov. Toľko uvidíte v tomto seriáli. Tú jednu hviezdičku dávam za Salmu Hayek a Lucy Liu (Lucy som len teraz našiel medzi hercami), aj keď je pre mňa úplne nepochopiteľné, ako sa mohli zapredať niečomu tak odporne gýčovitému... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (13)

  • Rodina Suarezovcov pochádza z Mexika, no žiaden herec, ktorý do tejto filmovej rodiny patrí, Mexičan nie je. America Ferrera, hoci sa narodila v USA, má honduraské korene, Tony Plana je Kubánec, Ana Ortiz z polovice Portoričanka a z polovice Írka a Mark Indelicato je z polovice Portoričan a z polovice Talian. (m.a.t.o.)
  • Jayma Mays vystupovala v seriáli pod menom Charlie, rovnaké meno jej postava nosila aj v seriáli Hrdinovia, ktorý sa tiež natáčal v roku 2006. (pancoyote)
  • Módny časopis MODE nebol výmyslom tvorcov seriálu. Skutočne existoval a venoval sa móde pre moletky. Zanikol v roku 2001. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama