Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Martin741 

všechny recenze uživatele

na poli krokodilich horororv je tento fakt kvalita. Hoci sa prvu polku filmu len rozprava o krokdilovi a jeho vycinoch, divak sa nudit rozhodne nebude, lebo scenerie africkej prirody su proste uchvatne. A v druhej polke, ked sa ukaze samotny krokodil, tak posobi maximalne realne. Fajny horor o vrazdiacej faune..... 68 % ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o krokodílovi, ale krokodíla respektíve jeho atrapu tu nejak nevidieť. Takže celý čas sledujeme, ako sa ľudia boja rozvírenej vody, zviera je však neviditeľné, avšak veľmi rýchle. Presúva sa z jednej africkej krajiny do druhej rýchlosťou svetla a všade si politicky nekorektne pochutná na nejakom černochovi. Žiadna veľká dráma sa ti nekoná, napätie takmer žiadne, herecké výkony dosť strnulé. ()

Reklama

foundation 

všechny recenze uživatele

Velice primitivna kravovinka s jednym velkym odporne pocitacovym krokodilom, kopou nezmyselnych a nudnych scen, bez napadu, atmosfery, napatia, skratka nicoho co by v podobnom filme mohlo byt aspon trochu zaujimave. Ta jedna hviezda je za snahu okorenit to cele aj nejakym vonkajsim dejom ktory to ale nakoniec nijako nezachranil. Velka slabota. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

"AFRIKA KÁMO. TADY TO VŠECHNO ZAČALO" ....A pro některé z našich hrdinů to zde i skončí. Osobně jsem čekal, že když "Drákula co utekl z vězení" Purcell pojede s Orlandem "Evolucí" Jonesem honit krokodýla, tak to bude zábava, A taky, že byla. Krokodýl je fakt pěkně udělanej a opravdu obrovskej plus fakt, že je to inspirováno skutečností a dodnes ho nechytili také na klidu nepřidá. Osobně jsem takhle hezky udělaného krokodýla viděl snad jen ve filmu JEZERO a to už je nějakej ten pátek. Film je hodně napínavej a scéna kdy Orlando běží doslova a do písmene o život s gigantickým monstrem za zády je pro mě osobně EPICKÁ. Opravdu úžasně natočená, ve svém žánru pro mě naprosto bezkonkurenční a já si jí musel pouštět stále dokola...Uteče? Neuteče? I v tom Vás rejža nechá docela solidně napnout a já tleskám. Bylo by to za čtyři, ale díky tomuto pro mě skvostu dávám plnou palbu. PS : Po shlédnutí tohoto filmu až příště s někým budete mluvit a on Vám zničeho nic nabídne TIC TAC...tak asi chytíte depku :-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabší kousek do rodiny zvířecích hororů. Do klasické zápletky, kdy se parta amatérů snaží ulovit obrovského krokodýla (mimochodem je velice trapně počítačový), se nám snaží tvůrci vyprávět o místním diktátorovi. První polovina se docela dá přežít, ale pak se to celé rozsype a atmosféra je v tahu. 35% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv krokodýl dokáže hlasitě prskat a syčet, díky absenci hlasivek není schopen hlubokého řevu, jak lze slyšet ve filmu. (Conspi)
  • Brooke Langton a Orlando Jones spolu nepracovali poprvé. Již dříve společně natáčení snímek Náhradníci (2000). (žvanimírek)
  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)

Reklama

Reklama