Reklama

Reklama

Velmi křehké vztahy

(seriál)
  • Česko VKV
Romantický / Drama / Rodinný
Česko, 2007, 286x60 min

Hrají:

Dana Morávková, Oldřich Vízner, Viktor Limr, Daniel Bambas, Hana Holišová, Sandra Pogodová, Rostislav Novák ml., Lenka Termerová, Jan Kačer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nové osudy a příběhy hrdinů se budou odehrávat na pozadí nemocnice, ve které hlavní hrdinové pracují. Další zápletky a postavy budou zárukou napínavého děje, utkaného z jemného přediva mezilidských vztahů. Televize Prima tak plní svůj slib, že udělá všechno pro to, aby televizní diváci o své oblíbené herce a pravidelnou dávku emocí nepřišli. Hlavní postavou seriálu Velmi křehké vztahy je charismatický MUDr. Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr). Je to skvělý neurochirurg a velký milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou, protože nechtěl rozvrátit svou rodinu a ztratit syna. Ale na Silvestra potká Ivanku Sýkorovou... Jak vyřeší svůj vztah k trojici žen? A co se bude dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner a inženýr Krátký? Co odhalí finanční kontrola v čele s Hynkem Skálou? Vedle příběhů z nemocnice se mohou diváci těšit i na další osudy Andrey a rodiny Rubešových. Je skutečně Ilonka dědičkou velkého jmění po tetě Kateřině? Vyjde Simoně její plán a dočká se vysněného bohatství? Vnese do situace jasno právník Petr Černý? A jak dopadne jeho vztah se sestřičkou Annou? Jednoduché to nebude mít ani Hynek Skála a jeho syn Honza. Od té doby, co se ve firmě objevila Dagmar Lacinová, zamíchala životy obou hrdinů. Oba řeší složité situace, Hynek s Haničkou, se kterou čeká druhé dítě a Honza svou samotu. Unese Hynek Haniččiny špatné nálady? A najde Honza tu pravou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (429)

Tessie 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle jsem měla opravdu ráda. Morávková hrála tak skvěle, že i kvůli ní ty hodiny před telkou stály za to.. Divím se, že to má jen 5%, a nebo vlastně ne.. máte pravdu, taková telenovela po česku.. Ale tohle mne opravdu bavilo, Ordinace a Cesty do háje se můžou jít svým zkopčením zahrabat! Tohle mělo šmrnc. Alespoň pro mě. ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Můžu si donekonečna vyčítat seriály, na které už nenarazím jako - Battlestar galactica, Star Trek a tak dál. Ale...že jsem spoustu skvělých věcí promrhal, mě nikdo neodpáře to, že jsem se musel místo toho dívat na nejhorší seriál, který může existovat - je totiž zatím jediný nejhorší, co jsem viděl, u Dallasu jsem takové štěstí neměl - humus! ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Druhá podoba první verze Rodinná pouta s Morávkovou v hlavní roli. Abych pravdu řekla já to sledovala. Moc ráda. Tehdy. Ale nyní se na to dívám jako na předchůdce příšerné Ordinace v růžové zahradě z které se mi dělá špatně..Díky roli Alice Bendové - její vypatlané zlatokopky Simonky a také díky Daně a její Andree Rubešové - velké "drsňačce" je obě prostě nesnáším. Sandra Pogodová pro mě díky tomuto seriálu bude navždy prostě drbna a podivná ženská a Jan Révai je prostě potvora :-D...Pamatuju si to jako by to bylo včera, co jsem to sledovala. Ale všechna čest Zuzaně Dřízhalové. ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu české herce. Jestli jsou na tom s platem tak špatně tak snad... Napětí se tu udržuje tak, že to "důležité" (firemní problémy, tahanice o dědictví apod.) se většinou vyřeší mimo scénu. Ta se vyplní nesmyslnými dialogy a když už má dojít na věc, zazvoní telefon nebo někdo vejde a vše je najednou pasé a podkreslí se to tajemným klavírem. Vinou neuvěřitelně tupého scénáře (plného stokrát ohraných klišé, které zde navíc dostanou ještě nesnesitelnější rozměr, a kostrbatých kliček) se i z docela nadějných herců stanou prkna. Jejich postavy jsou navíc až směšně karikaturní a dají se vystihnout jedním nebo maximálně dvěma přídavnými jmény: intrikánská mrcha, podlá mrcha, policajt dobrák, špičkový chirurg - sukničkář, rozmazlená dcera, nainí blondýnka, vševědoucí tchýně,... Už za Adama a Evy to stálo za starou belu. Tak za co ta hvězda? Tenhle seriál se nebere zas až tak vážně, nejsou zde rádoby hlubokomyslná životní moudra, není to hra na realitu jako seriály u konkurence. Navíc když už se mi poštěstí vidět nějaký ten díl, lze ho, sice s obtížemi, dokoukat do konce. Jinde to opravdu nejde. ()

RajAthen odpad!

všechny recenze uživatele

Jakmile se začne mluvit o něčem ve zkratce a udává se to za hlavní název, něco je špatně. "Vékávéčka" dále varují případného diváka opravdu obludnou znělkou, která v podstatě zcela vystihuje celý děj. Měj jsem tu smůlu, že jsem v zájmu stravování musel prožít několik dílů s hrdiny tohoto opusu a od bodu A jejich snažení jsem nezaznamenal nikdy žádný posun do bodu B. Podobně jsem si obohatil život asi tuctem Křehkých pout a tam s přivřením obou očí a zkříženými palci u nohou jsem ochoten uznat velmi pochybnou, čistě konzumní kvalitu, která se z žumpy vyškrábe na oslizlou jednu hvězdičku hodnocení. Pokračování je však z hledisky kvality i rozumu jasný skok po hlavě tam, odkud se první část tak pracě škrábala... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za jeden natáčecí den vznikne kolem 25 minut seriálu. (hippyman)
  • K přejmenování Rodinných pout na Velmi křehké vztahy muselo dojít kvůli soudnímu zákazu iniciovanému výrobci prvních dvou řad seriálu, produkční společností Pro TV, které se nelíbilo, že produkci třetí série zadala televize Prima produkční společnosti Etamp. (Olík)

Reklama

Reklama