Reklama

Reklama

Surfaři

  • USA Shelter
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Romance o dospívání a hledání vlastního místa.
Zach je mladý a pohledný umělec. Musí ale zanechat školy, aby pomohl sestře s výchovou nemanželského dítěte. Volný čas pak tráví s přítelem Gabem malováním nebo na surfu. Přijíždí Gabův bratr Shaun, který Zacha velmi zaujme. Zach se musí vyrovnávat nejen se svými životními prioritami, ale také se svou sexuální orientací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Smejdik 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z romantických filmů, který nenadchne ani nepohorší. Trošku mi vadila neuvěřitelná porce pochopení naprosto od všech okolo (to bych chtěl vidět) a iritovala mě postava Jeanne, jenže to je moje osobní antipatie k ženám, které se dobrovolně vzdají svého dítěte. Ale to už zabíhám moc do detailů, což u takového snímku člověk dělat nemůže. Nudil jsem se totiž jen na pár místech a jinak jsem si tu podívanou kupodivu docela užil. ()

lena60 odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě souhlasím s komentářem uživatele jendamaty. Pravděpodobně veškerá kvalita filmu byla zničena otřesným dabingem, čemuž ovšem až tak moc nevěřím. Abych se přesvědčila, v nejbližší době se na film podívám znovu v originálním znění, a pak mé nelichotivé hodnocení k libosti jednoho zdejšího rozhořčeného uživatele možná změním. ()

Reklama

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Přestože se tam našlo dost hluchých míst, v druhé půlce se film přeci jen rozběhl a nakonec to nebylo špatné. V poslední době oblíbené téma matky, která výchovu dítěte nezvládá a své povinnosti přesouvá na mladšího bratra, který se zrovna nachází v období, kdy se musí rozhodnout, jestli se bude chovat tak, jak to okolí od něj očekává, nebo jestli půjde za "hlasem svého srdce" a zvolí tu těžší cestu, na které bude muset přiznat především sobě a následně i blízkým, že je gay. Silně romanticky přibarveno, chápe ho jeho nejlepší kamarád i bývalá dívka a šťastnému páru je svěřen do péče synovec (tak to už vážně pochybuji, že by to šlo reálně udělat i v té "bývalé" nejsvobodnější zemi). ()

Addam 

všechny recenze uživatele

Jen více takových filmů, kde není podporován nesmyslný stereotyp gaye jako zženštilé šišlající karikatury kroutící zadkem a mluvící přitepleným hlasem. Shelter je velice příjemná romantika, která utekla tak rychle, že jsem se nestačil ani rozkoukat. Herci v hlavní roli podávají velice solidní a uvěřitelné výkony, vedlejší role už tak senzační nejsou, ale to se tomuhle filmu prostě musí odpustit. Jsem gay, takže nemůžu jinak než dát 5* :) Pro zájemce o podobný žánr bych ještě doporučil film Patrik 1,5. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se. Opravdu jsem se snažil napsat konečně nějaký smysluplný komentář k tomuto nádhernému filmu. Shelter mě ale natolik zasáhl svým citlivým, kalifornským sluncem prostoupeným kouzlem, že ani po dvou měsících od jeho prvního zhlédnutí nenacházím slov. Naštěstí to za mě zformulovali uživatelé zona (stručně) a freddy (obsáhle); s jejich komentáři se maximálně ztotožňuju a netřeba k nim asi cokoliv dodávat. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama