Reklama

Reklama

Surfaři

  • USA Shelter
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Romance o dospívání a hledání vlastního místa.
Zach je mladý a pohledný umělec. Musí ale zanechat školy, aby pomohl sestře s výchovou nemanželského dítěte. Volný čas pak tráví s přítelem Gabem malováním nebo na surfu. Přijíždí Gabův bratr Shaun, který Zacha velmi zaujme. Zach se musí vyrovnávat nejen se svými životními prioritami, ale také se svou sexuální orientací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak tne to film mě opravdu dostal, jsem sice holka, ale miluji gay filmy, a tento byl opravdu povedený, ukázaná láska mezi dvěma muži, ve všech detailech, a bylo jasné, že vždy budou mít hezčí vztahy takto orientovaní lidé, než heterosexuál, tento film mě byl hodně blízký ve všech směrech, jen škoda, že tyhle filmy nejsou tak často točeny a nejsou v kinech, super děj, prostě to němělo chybu za žádných okolností. ()

Smejdik 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z romantických filmů, který nenadchne ani nepohorší. Trošku mi vadila neuvěřitelná porce pochopení naprosto od všech okolo (to bych chtěl vidět) a iritovala mě postava Jeanne, jenže to je moje osobní antipatie k ženám, které se dobrovolně vzdají svého dítěte. Ale to už zabíhám moc do detailů, což u takového snímku člověk dělat nemůže. Nudil jsem se totiž jen na pár místech a jinak jsem si tu podívanou kupodivu docela užil. ()

Reklama

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný film na sobotní dopoledne. Trochu plochý jako surfařské prkno, ale myšlenku má… i když zřejmě byla jen záminkou k natočení exhibice osvalených polonahých mládenců. Dokonce i když dva hlavní hrdinové spolu vedou dialog… mezi nimi je v záběru polonahý svalovec bedlivě zkoumán dívčím dorostem. Špatný film to není, ale stejně dobře se pobavíte, pustíte-li si na svém kompu spořič obrazovky (s obrázky surfařů ;o). O hodně více se pobavíte, pustíte-li si Ovečku Shaun. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ta pohodovost, která si proplouvá skrze celý snímek, je nakažlivá. Rozhodně se nejedná o výjimečný snímek. Setkání po letech, pár piv, touha po lepším životě, vztahy, vztahy, vztahy, že by láska?...ale jděte. Nicméně jsem se v té chvíli prostě nechala unášet a i přes ne moc přesvědčivé herecké výkony to šlo. Chuť se na to podívat znovu nemám a nejspíš ani mít nebudu. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

No tak jo, napodruhé za čtyři. Pořád mi vadí přímo neuvěřitelný zvrat v chování Zachovy sestry (od odmítavého "Nechci o tom nic vědět" po prozření, až skoro osvícení ke konci filmu). Konečně jsem pochopila pro mě značně iritující Zachovu počáteční neschopnost vzdorovat sestře, nechat se jí vy(zne)užívat. Jeho vývoj je vlastně logický – teprve "učitel" Shaun ho dokázal přimět, aby si uvědomil, co chce. Přesto například na C.R.A.Z.Y. tenhle film nemá.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama