Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Klasická nenáročná (a po finanční stránce velmi úspěšná) Disneyovka, ve které nás Rock učí o důležitosti rodiny. Nehledejte v tom žádnou logiku, prostě se bavte nebo to vypněte, jinak se z toho zblázníte :). Zkrácení o dvacet minut by filmu rozhodně neuškodilo. Rozpočet: 22 milionů USD. Box office: 147 milionů USD. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson. Disney (odškrtnuto), rodinná komedie (odškrtnuto), pitvoření a culení (odškrtnuto), role sobce objevujícího rodinné hodnoty coby nedobrovolná chůva nečekaně se zjevivšího dítěte (odškrtnuto), kompletní sada klišé (odškrtnuto). Hotovo, postupuje do dalšího kola bez ztráty desítky. ---- Občas milé, občas trapné, občas nudné, občas zábavné a samozřejmě zcela předvídatelné, byť nechybí malý nečekaný zvrat. A samozřejmě ultramegahappyend, bez toho to nejde. Nenáročná koukatelná jednohubka, která nenadchne ani neurazí. Fotbalisti na baletu pobavili. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Narcis fotbalista, bělozubej baletista, malá roztomilá holčiska, taky trocha buldočího psiska. S dcerou přijde změna, chová se jak žena. Divákovi hraje na strunu, že aji namakanej quarterback má city. Spoluhráči taky dobráci, skoro jak dobří rodáci, někdy ale tupí čuráci. Pro malou holku dost dobrej výkon, ale pro The Rocka vedle krok... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tento plán rockovskej hry prekvapujúco vyšiel. Po strašidelnom traileri, po ktorom som Dwaynea začal okamžite preklínať, som sa dočkal milého úsmevného, čisto rodinného filmu, ktorý sproste a vydieračsky využíva futbal a ostatné chlapské záležitosti, aby na seba nalákal aj inú, než len detskú zložku publika. Pár scén sa mu to darí, no poväčšine je to len čistokrvne infantilná, ale milá blbinka na jedno zhliadnutie. 60%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuji naprosto úžasnou oddechovou rodinnou komedii, u které si parádně odpočinu a zrelaxuju a která parádně nastartuje pohodový víkend. Tahle komedie je svěží, lehká, dějově i herecky naprosto perfektně zvládnutá, vtipná, a hlavně ani chvilku nenudí. A částečně je to také navíc komedie sportovní, a kromě toho je zde i velice roztomilý pejsek buldoček (když mu dcera hlavního hrdiny oblékla na zadeček baletní sukni, tak to bylo velice roztomilé) a já mám pejsky rád, takže se zde povedlo smísit všechno, co mám rád, do velice stravitelné podoby. Zkrátka a dobře, u Disneyho opět potvrdili, že rodinné filmy jsou doménou tohoto studia. Jistě, každý může namítnout, že film není skoro vůbec originální, že komedií na téma nemotorný rodič je mnoho, a zajisté bude mít dotyčný pravdu. A přesto mi na tomhle vůbec nezáleží. Mně záleží u komedie jen na tom, abych se dobře bavil a abych se nenudil, a přesně to tato komedie dokázala, tak proč lamentovat nad tím, že už jsem tu kterou scénu někde viděl? Užil jsem si to, a to je hlavní. A co mě velmi překvapilo je fakt, že Dwayne "The Rock" Johnson mi zde ani trochu nevadil, ač ho jinak nemám příliš v lásce. Naopak zde působil velice sympaticky. A ještě něco. Velmi mě v tomto filmu rozesmálo, když se několik chlapů u hlavního hrdiny doma koukalo na basketbal a dceruška hlavního hrdiny to přepla na seriál Hannah Montana, to jsem dostal normálně výtlem, jakmile jsem slyšel tu znělku mně tak dobře známého seriálu. No nebudu to protahovat, tahle komedie je velice vydařená, a proto uděluji velice nadprůměrné čtyři hvězdičky. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • Ve filmu je mnoho odkazů na Elvise Presleyho (včetně písní a plakátů), a to kvůli The Rockovi a režiséru Andy Fickmanovi, kteří jsou Elvisovými fanoušky. (Bauer)

Reklama

Reklama