Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

NUbijec 

všechny recenze uživatele

Kamarádce, která mi tenhle film doporučila jsem slíbil napsat komentář. Ale nevím co by v něm mělo být. Pořád mi do mozku akorát leze růžová. Od začátku je vám jasné co se bude dít, ale co čekat od rodinného filmu od Disneyho. Horší jsou spíš v podstatě všechny postavy ve filmu, ať už začnu u dítěte nebo u všech spoluhráčů hlavního hrdiny. Ten je mimochodem největší vypatlanec ze všech. Má doma asi pětimetrovou vlastní fotku a svoji síň slávy, ale opravdu šokující je to, že se do konce filmu změní. Mezitím samozřejmě vyhraje titul, protože není jenom nejlepší táta, ale taky fotbalista. Dítě není vlastně nijak zvláštní, samozřejmě oplývá typickou přemoudřelostí amerických potomků, vedoucích své o mnoho hloupější rodiče správným směrem. V podstatě má tenhle film štěstí, že hodnocení není tak racionální, jak by mě nutily všechny ty iritující skutečnosti dát. Pro odpočinek při zkouškovém to vlastně nebylo tak špatné, i když těžko naplním očekávání, že si to pustím znovu, ale Rocka chci příště vidět alespoň mlátit lidi a ne tancovat balet (i když ten byl možná to nejlepší na celém filmu...). ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Hromada zoufalých a veletrapných klišé, kterými je scénář doslova prošpikován, táhne film kamsi do kanálu. Je opravdu smutný, že takovýhle sračky a zhovadilosti jsou ziskový a vydělávaj velice slušný prachy. Moje relativně kladný hodnocení vychází především z toho, že mám Dwayna Johnsona hodně rád a ty jeho ksichty mě zatím celkem neomrzely. A taky to, že pokud s velkým sebezapřením a hlasitým skřípěním zubů divák přijme pravidla hry, dá se na to docela koukat, i ňákej ten humor se tam objeví, včetně Kyry Sedgwickové, která předvedla zábavnou karikaturu své role. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film dočista zabíja prvá, úplne trápna polovica, s otrasnými hereckými výkonmi. Je to tuctovka plná klišé, to by ani tak nevadilo, ale aj klišé sa dá zaujímavo spracovať. Ku koncu sa to začne rozbiehať, dôjde na nejaké tie dojáky a moralizovanie a film dostane trochu šťavy. Celkovo nie veľmi vydarené, myslím, že po spomínanej prvej polovici to väčšina divákov zabalí. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený že aj v rodinnej komédii sa D.Johnson nestratil.Je málo akčných hrdinov,ktorý sa možu pochváliť tak skvelou komédiou.V takýchto komédiách sa logika hľadať nemože,tu ide číro o srandu a ta filmu veľmi vychádza.Aj mladučká M.Pettis veľmi dobre sekundovala starším kolegom.Keď raz D.Johnson zavesí filmovú kariéru na klinec,može sa živiť ako strom,išlo mu to. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Slovo směšný ve filmu zazní alespoň desetkrát, ale sám o sobě takový není! Sice je to katastrofálně napsáno, jedno klišé za druhým, ale Johnson je docela obstojný herec, příjemný a narcistického fotbalistu zvládnul perfektně, a toho ať se drží, takových popkornových filmů. Za to jeho dcera, ta mi byla krajně nesympatická a otravná, její hloupé obličeje a grimasy mi totáloně vadily! Ale zase to bylo poměrně sympaticky natočeno, žádné fekálnosti, takový příběh pro celou rodinu, který vlastně nikoho neosloví ani neurazí. Slabé tři hvězdičky. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)
  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)

Reklama

Reklama