Reklama

Reklama

Za roky, čo uplynuli od tragédie, ktorú spôsobil monštrózny krokodíl, sa ospalé mestečko pri jazere príliš nezmenilo. Nový miestny šerif James Riley (John Schneider) však legendu oživí, keď jedného dňa z člna krokodíl stiahne do vody jedného výskumníka. Do mestečka pricestuje newyorská paleontologička Emma Warnerová (Sarah Lafleurová), s ktorou šerif kedysi prežil búrlivú romancu, aby tieto tvrdenia vyvrátila alebo potvrdila. Spoločne idú k jazeru, kde Emma nájde odtrhnutú hlavu nezvestného muža. Cestou späť sa zastavia u bláznivej starej ochrankyne zvierat Sadie Bickermanovej (Cloris Leachmanová), ktorá odmieta akékoľvek ich výstrahy. Šerif s Emmou už mieria k mestu, keď ich loď napadne obrovský krokodíl, ktorá zničí šerifov čln. Čoskoro zistia, že ich nenapadol iba jeden gigantický krokodíl, ale dokonca štvorica nenažraných monštier, ktoré už stačili naklásť gigantické krokodílie vajcia... (TV JOJ)

(více)

Recenze (101)

helraiser 

všechny recenze uživatele

V podstatě ani ne tak špatné jak by se dalo čekat, na předchozí díl to ovšem samozřejmě ztrácí, ale pořád lepší než odpadní třetí díl. V podstatě oddechová podívaná, která moc nenudí, pár vtipných momentů by se našlo, především šílená babka byla dobrá. Na jedno zkouknutí a dost. Jo a mimochodem krokodýl vypadal opravdu strašně. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvá časť bola celkom podarený béčkový horror o vraždiacom krokodýlovi, ktorý vyčíňal v horskom jazere Lake Placid v Maine. Hlavnú úlohu tam stvárnil Bill Pullman. Dal som tomu tri hviezdičky. "Jazero 2" bolo natočené až osem rokov po uvedením pôvodného snímku. Zmenil sa režisér, znížil sa rozpočet, namiesto známeho Billa Pullmana tu je bezvýznamný John Schneider, krokodýl je príšerne digitálny, scénar je maximálne prostoduchý. Návrat ku jazeru Lake Placid bol nudný. * ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Stejné místo, jen o několik let později. A začnou se dít opět věci, dějově jak přes kopírák dle předchozího snímku. Takřka by se dalo říct, že se jedná o remake, ale dvojka za názvem snímku tento dojem hatí. Nejen že je použita naprosto stejná dějová šablona a svým způsobem i dané postavy, ale dokonce i jejich charakter. Zoufalost a karikatura svých předností snahy o totéž předčí veškeré nadšení.  Vizuální efekty jsou špatné, vtípky se vytrácí do ztracena a smrt všem vyvoleným snad každý divák bude přát, jen aby byl od nich už konečně jednou provždy klid. Pokud tedy statečně vydrží až do konce. Předchozí snímek dohromady sice také nebyl lecjakou peckou, ale nakonec, toto je z produkce SyFy, takže to už mluví samo o sobě. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Akosi sa tu vrece roztrhlo s odpadmi. A pricom Lake Placid 2 nie je az taka hroza, ako by sa mohlo na prvy pohlad zdat. Pocas filmu som si napriklad stihol utriet prach, povysavat, vyniest smeti a odbordelit 2 izby. Na par efektnych vrazd tiez dojde. A ten krokodil je akurat len o trochu vacsi ako bezny hypermarket. 30 % ()

matestlust odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračkeřina!Herci,kterým nevěříte ani přirození mezi nohama,triky,které jsou tak strašné,že se vám chce brečet,po celý film prakticky jen kroutíte hlavou a říkáte si,zda takovouhle blbost měli tvůrci vůbec za potřebí,zvlášť když jde o pokus navodit na úspěšný první díl.Tohle je vážně provar!!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama