Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Klasicka Ferrellovka, která ničím výrazným nepřekvapí. Drží se v zajetých kolejích jeho posledních výtvorů, což znamená sportovní ztřeštěná komedie. Ovšem jak ukazují Box Office čísla, takto už ho lidé nechtějí, takže by měl raději změnit téma. Nicméně i přesto jsem se dobře bavil, pár výborných scén, ale nic třeskutého. Ovšem po celou dobu filmu mi na rtech zůstal mírný úsměv a dobrá nálada byla patrná. To mi na 4* komedii stačí. Hlavní podíl na tom má atmosféra, Ferrell a Harrelson. Shlédnutím nic nezkazíte. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Basketbal v 70. letech, aneb jak se zábavnější ABA sloučila s bohatou NBA a do té se tak dostaly dnes všem fandouškům známé týmy Spurs, Pacers, Nets, Nuggets...ovšem všechno mohlo být jinak, nechybělo málo a byl by tam tým Michigan Flint Tropics vedení majitelem-hráčem-koučem Will Ferrellem :-) Plus se dozvíte, kdo vymyslel a provedl první Alley-oop, to vše v celkem úsměvném, místy zábavném sexy retro balení, kde 'everybody love everybody'... Spumoni! ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Zklamání, hodně velká zklamání, podle mého názoru je Farrell dobrý komik, který může utáhnout všelijakou blbost, ale sem tam se mu to prostě nemusí povést, dva příklady Ricky Bobby a Semi-Pro – škoda. Vyloženě trapný humor, story až příliš jednoduchá, naivní a nereálná, Farrella v pohodě z mého pohledu zastínil André Benjamin, přišel mi daleko více směšnější, druhá polovina bavila více…5/10* ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě ničím neviniká. Když se na to mrkne normální kritik, tak přes ty trapnosti to skončí jako odpad! Ale pro diváka, kterému se líbí postřelený bláznivý rozum postrádající humor Willa Ferrella, tak je to docela zdařilí film. Trapností je tu, jak jsem říkal opravdu dost, ale stejně tak i opravdu vtipných chvil. Jako např. ve scénce s medvědem: "utekl medvěd: máte-li malé dítě, použíjte ho jako štít, mají rádi křehké maso" :D ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi moja najslabšia Ferrellovka. Nudný scenár síce obsahuje veľa vtipných scénok, problém bol však v tom, že väčšina z nich nebola vtipná. Neboli zlé, nezachádzali do trápností alebo fekálií, len sa pri nich nedostavili ten očakávaný smiech a zábava. Proste nuda. Popravde, najviac som sa bavil pri postavičke Jackie Earle Haleya - chudého hipisáka, ktorý stále márne čaká na svoje peniaze :). Našťastie zásluhou Willa Ferrella - majstra každej katastrofy :D, sa tu našlo aj zopár svetlých momentov, ktoré film vytiahli aspoň na tie dve hviezdy. 40/100 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Hoci sa film odohráva v 70. rokoch minulého storočia, ľudia v dave majú na sebe súčasné oblečenie. Je to obzvlášť viditeľné, keď sa dav rúti k východu zo štadióna. (Arsenal83)
  • Kromě Flint Tropics jsou všechny názvy týmů a jejich dresy autentické z doby fungování ABA. (Caszidy)
  • Coffee Black má vo finálovom zápase dva rozdielne typy topánok. Spočiatku má oranžové topánky adidas s modrými pásikmi, neskôr má ten istý muž obuté oranžové topánky Puma. (Arsenal83)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama