Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

M.a.t.t. odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už na ničom inom, bavil som sa sa aspoň počítaním parodovaných filmov, ktorých citácie servírované bez akejkoľvek nádväznosti a hlavne bez špetky vtipu snáď ešte v žiadnej paródii nepôsobili trápnejšie. Disaster movie je viac než výstižný názov, aj keď je diskutabilné, či možno niečo podobné vôbec nazývať filmom. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

,,Páni, to byla taková sranda. Nepřestal jsem se ani na okamžik smát. Stále je na co koukat!" Něco takového jsem před zhlédnutím plánoval napsat. Asi po dvou minutách filmu bylo jasné, že to nenapíšu. Parodie na principu kanálního humoru jsou zde brutálně podhodnocené. V tomto případě bych však zdejších (k datu komentáře aktuálních) 14 % považoval za silné nadhodnocení celého tohoto hovna. Na celém filmu není skutečně dobrého vůbec nic! Jediným možným hodnocením tedy logicky zůstává odpad! Šup tam s ním. ()

Reklama

MáŠa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle fakt ne, bývám nad věcí a těmhle parodiím dávám běžně třeba o 2 hvězdy víc, než je průměr, ale tenhleten what-the-fuck film nedostane ani jednu. Viděl jsem asi prvních 15 minut a bohatě mi to stačilo, a to už sem s tim bojoval od první scény. To bylo takové to "ježiš, to je trapný", ale tak snad se to rozjede, ty trailery vypadaly celkem vtipně. "Tak se aspoň podívám, jestli je to fakt nejhorší film všech dob." Ne, neměl jsem na to už sílu, zkoumat, jestli je to fakt tak mizerný film. Tohle je taková neskutečná rychlokvaška, kde si někdo myslí, že stačí jen přehrát znova nějakou scénu z jiného filmu, najednou v ní odkázat na nějakou současnou celebritu, nebo tam udělat nějakou fekální pointu, která ani nefunguje, a diváci budou u vytvžení. Pěkný hov.., diváci spíš budou nasr... Jestli jsem dokázal najít nějaká pozitiva na nějakých filmech jako Epic Movie, tak tady fakt něco podobného nehrozí. Tenhleten trend, kdy se třeba ve scéně z pravěku používá notebook s odkazem na nějaký současný fenomén oblíbený mezi teenegery, je fakt cesta mimo. ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné co občas vzniká za díla. Toto se vymyká zdravému rozumu. Ani se vlastně nejedná o film, jelikož se zde nevyskytuje téměř žádný příběh. Celé to je jen sled scének, kde se tvůrci snaží parodovat za každou cenu a je jim úplně jedno, že nic z toho co se děje nedává smysl. Vrší jen známé filmy (nebo spíše postavy z filmů) na jednu hromadu, aniž by to měli jakkoliv uspořádané. Vůbec jim nepřišlo trapný, že parodují "Jumpera" a během pár vteřin se snaží zesměšnit "Letopisy Narnie". Je to prostě hnus, který nejde doporučit nikomu jehož IQ přesahuje hranici 80 bodů. Udivuje mě, kde se na takový hnůj vzali peníze. Tohle není film ale jen drzá urážka filmového řemesla, za kterou bych jejich tvůrce pověsil (za jakoukoliv bolestivou část těla) do průvanu. Jediné za co tvůrce chválím je to, že svůj výtvor ohodnotili už v názvu. Vážně to je KATASTROFA!!!!!!!!!!! PS: napočítal jsem 28 filmů, z nichž žádný nebyl parodován ani podprůměrně. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina... Říkáte si, že to jsou asi všechny parodie, no ale tohle bylo extrémní... Samozřejmně plno trapných scén no a děj ? O tom radši nemluvím. Ale přímo na odpad to nevidím, protože když to srovnám s Velkým bijákem (Epic Movie), tohle bylo alespoň o trochu lepší a hlavně jsem se alespoň párkrát zasmál, i když to byly trapárny. Jinak parodovat Jessicu Simpson, Hannah Montanu, Amy Winehouse a další byl možná dobrý nápad, ale výsledek nebyl vtipný... No jo, nejsem si jistý jestli se vůbec někdy natočí lepší parodie než Scary Movie... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama