Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

Wade 

všechny recenze uživatele

První díl mě nepobavil snad kromě 2 scének to ale neplatí o tomhle pokračování. Už dlouho jsem se takhle u filmu nenasmál tak jako u tohohle šíleného komediálního nářezu. Nebudu sem psát nejlepší scénky protože jich je moc, ale jisté je jedno pokračování má ještě víc šíleného Marlona než v jedničce a k němu přibyla nádherná Jamie Pressly. Po předchozím díle jsem nečekal nic a dostal jsem strašně moc a proto přihodím navrch jednu hvězdu. 82% ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně o hvězdičku lepší než první díl a za to může hlavně scéna s panenkou v posteli. Jak už jsem psal u jedničky tak pan Wayans je slušný komik a tady předvedl své maximum. Dementních scén od prvního dílu ubylo a přibylo mi hororové atmosféry (s rezervou samozřejmě) i pár scén na leknutí, takže pro mě nadprůměrná hororová parodie. ()

Reklama

AngelG 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než jednička.. Marlon to tady tak příliš nepřehání a jeho výbuchy hněvu a breku jsou prostě geniální :D I děj je tady o dost zajímavější, obvzlášť v tom, že se soustředí na všechny možné horory a parodijně jim to ve většině případů fakt vychází.. a hlavně scény Marlona a jeho milenecké problémy a akce s posedlou pannenkou mě totálně zabili.. :D ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Ač jednička u mě patří mezi téměř odpadové filmy, u dvojky jsem se alespoň místy bavil a jednu luxusní scénu si nechám uchovanou v paměti. Jinak jde o to samé v bledě paranormálním. Akorát těch parodovaných hororů je tu víc, takže to trochu laťku kvantitativitou pozvedá. Humorně je to na stejné úrovni. Opět dojde na smrt pejska. Opět padne 86 minut sexistických a rasových narážek. Opět tu máme blbé postavy a blbý děj (ovšem v rámci parodie to není negace). Výsledek tedy nepřekvapil, ale ani kvalitou neskončil tam, kde minulý díl. Tento je přesto o jednu hvězdu lepší. 50% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ona i ta jednička byla kravina, ale člověk při ní, s kámoškou nostalgií, zavzpomínal na staré dobré Scary Movie, tedy na film, který všechny ty parodie na hočico, co přišli po něm, lehce strčil do kapsy. A Wayans nezklamal. Njn, ale u dvojky už tohle neplatí, páč ta je, s výjimkou asi tří čtyř povedených vtípků, prostě nudná, případně trapná (a hlavně hrozně uřvaná, jestli Marlon nepřišel během natáčení o hlasivky, tak už fakt nevim :-). Ale home videa alá Sinister krutě pobavila :-) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)

Reklama

Reklama