Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Právě třetí díl je tím nejsvětlejším místem v celé Scary Movie sérii, protože si vzal na mušku perfektní horory jako Kruh, Znamení či Ti druzí. Úvodní scéna s pitomými blondýnami, slovní přestřelky o krysách, myších a zombících či potrhlý prezident a vskutku vtipná "Samara" - a ještě by se dalo najít více skvělých scén a charakterů (např. Vědma). V rámci všech parodií posledních let jde o jeden z nejlepších počinů svého žánru. Zkrátka (zatím) všechny liché díly byly perfektní, takže stačí jen doufat, že pokud bude SM5, tak to dopadne stejně dobře. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále celkom zábavné, povedal by som, že aj o dosť lepší ako dvojka. Zábavných scén a hlavne hlášok tam bolo naozaj mnoho. Paródia, ktorá si robí srandu z Kruhu, Znamení, 8 miles, Šiesteho zmyslu a ďalších filmov síce zďaleka nedosahuje zábavnosťou Zuckerových bláznivých striel, ale patrí k tým lepším. Osobne si však myslím, že paródie si nezaslúžia pozitívne ohlasy, pretože len kopírujú už vytvorené filmy a tak nemusia vymýšľať ani kvalitný dej. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Po odporně ubohé dvojce se naštěstí chytl třetího dílu dílu jiný tým a to ne ledajaký. Takže je jasné, že očekávání byla veliká, jenže všechna sláva polní tráva a časy Bláznivých střel a Žhavých výstrřelů jsou nenávratně pryč a nepomůže tomu ani účast obou hlavních aktérů – Leslie Nielsena a Charlieho Sheena. Samozřejmě, vedle druhého dílu Scary movie je tohle ale perla, vedle Výstřelů a Střel je to vtipné asi tak, jako když umře pes. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Wayansovic famílie vrazila štafetový kolík do řitního otvoru klasika osmdesátkových parodií a ani to tolik nebolelo. Spojení Kruhu, Znamení a 8. míle do nějakého konzistentního tvaru asi nikdo nečekal, takže se křepčí na houpačce povedených scén a humorové nouze. K tomu prvnímu bych zařadil Leslieho Nielsena u obrazu prezidenta Forda či „resuscitaci“ na pohřbu, kdy timing převážil primitivitu, k tomu druhému výstupy Kevči Harta a pokleslost spojenou s dobovými trendy. Jedna hvězda je na rozloučenou, protože vzhledem k současným společenským náladám se dá očekávat, že kvůli stereotypům v zobrazování afroamerické komunity Scary Movie 3 gone with the wind.. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Hodně decentní parodie (zvlášť ve srovnání se svými dvěma předchůdci), sice s vysokým výskytem hluchých míst, na druhou stranu stopáž je hodně střídmá (bez titulků jen málo přes hodinu), takže člověk se nenudí, u povedených fórů (kterých by rozhodně mohlo být víc) zasměje, u těch nepovedených se mu aspoň nezvedá kufr. ** 1/2 P.S. S razancí Bláznivých střel se to srovnávat opravdu nedá. Uvidíme, co předvede Zucker ve čtverce. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně přibližně v 17. minutě, která paroduje snímek 8. míle (2002), muž, který dvojici rapperů říká, že byli ubozí, má před sebou skleničku, která v dalším záběru není. (chleba24)
  • Původně si měl roli otce McFeelyho zopakovat James Woods, ale z neznámých důvodů se tak nestalo a místo něj byl do role jiného faráře obsazen Darrell Hammond (farář Muldoon). (buzzwoody)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama