Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou neděli ráno jsme mohli vidět tento dětský pořad. V každém dílu byly různé pohádky a v pořadu vystupovali i postavičky Jů, Hele, Hary Šoumen, Muf Supermuf, Tryskomyš, Šamšula atd. (duklak2)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (82)

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Ještě někdy kolem let 1990 - 1995 se na to dalo dívat. Jenže pak se do toho začaly montovat zahraniční pohádky ( kterým nerozumím ) a začaly se měnit kulisy a muzika. Od roku cca 2000, je to už jen další nudný pořad pro děti, který je plný nesmyslů a hrozných pohádek a příběhů. Za těch prvních pár let bych dal 5 hvězd, ale za každé další desetiletí bych hvězdu ubral. Takže to nechám bez hodnocení, protože se to jako celek hodnotit nedá ( a bůh ví co nás ještě čeká ) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pásmo pohádek a hlavně loutek od Vidlaře je nezapomenutelné. Kdysi jsem dokonce štval ostatní členy rodiny tím, jak jsem neustále jako dítě poukazoval na to, kdy je vidět vodič loutky a kdy ne. Později se na to všichni přestali dívat, protože mě měli nad hlavu. Kvalita šla rapidně dolů a kouzlo pohádkového pásma opadlo s přibývajícím věkem. Až nedávno jsem zjistil, že legendární Chalupa pořád na tom pořadu dělá a vypadá stejně jako před X lety. 60% ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

S odstupem času naprosto nechápu, co mě na tomhle pořadu bavilo (s výjimkou pohádek - ty můžu pořád). Besedy, kabaret - omg, fakt jsem se na tohle každou neděli ráno těšila?!? Děti holt nejsou tak náročné publikum, jak s oblibou tvrdí herci a moderátoři:-). V hodnocení tedy zohledňuji tu někdejší přízeň, protože ve svém věku už to skutečně nejsem schopná posuzovat objektivně, sentiment mi vůči tomuto pořadu každopádně nezůstal. 55% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs 2011-2012, Studio trapárna. Naprosto trapní moderátoři nebo co to bylo, kteří působí jak ty nejvymaštěnější lidi na světě! A na tohle se mají dnešní děti koukat? Jediné co na tom šlo byly pohádky, ale to je kapitola úplně jiná. Nechci nějak strhávat dřívější studio. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jů a Hele, Hary Šoumen, Muf, Supermuf, Tryskomyš a další.. Týden co týden, každou neděli ráno až do roku 89' poté se pořad přejmenoval tuším na "Studio Rosa" pak na "Jů, Hele, neděle" a v různých obměnách přetrval až do dnešních dnů!!! Kultovní pořad až poté přišly Magion s Vegou, které tak trochu tomtuto pořadu z mého pohledu ubraly na popularitě.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (28)

  • V roce 2024 v jednom z rozhovorů vtipkoval dřívější moderátor Jiří Chalupa, že postavy Jů a Hele, které mluví ve třetí osobě, předběhly dobu a už tehdy byly genderově vyvážené. Záměr byl, aby byly blízké klukům i holkám. (Olík)
  • Jů a Hele byli několikrá staženi z vysílání, na žádost diváků se vždy vrátili. (M.B)
  • Od roku 2011-2015, kdy se obnovilo Studio Kamarád, se odvysílalo 242 premiérových dílů. (M.B)

Reklama

Reklama