Reklama

Reklama

Elitní speciální jednotka je poslána do Bolívie, kde mají za úkol laserem označkovat dům, ve kterém se zdržuje drogový magnát. Tým svůj úkol splní, ale těsně před startem letadla, které má označené místo vyhodit do povětří, si vojáci všimnou, že tam ilegálně pracují děti. Chtějí akci okamžitě zrušit, ale velitel Max to odmítá. Chystá se cíl zničit za každou cenu. Tým neváhá, vrhne se do boje a děti ještě před náletem odvede. Cíl je pak zničen. Protože ale není jak dostat děti pryč, uvolňují jim vojáci svá místa v helikoptéře a sami zůstávají na zemi. Stroj je chvíli po vzlétnutí zasažen střelou a exploduje. Vojákům je jasné, že terčem útoku byli oni, ne děti. Proto se rozhodnou zmizet v bolivijské metropoli. O několik měsíců později je ale kontaktuje půvabná dívka Aisha, která jim nabízí volnou cestu zpět do USA a zosnování pomsty. Po návratu domů se jejich cílem stává konvoj, ve kterém má jet tehdejší velitel akce Max... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $23,591,432Tržby Celosvetovo $28,977,335Tržby za predaj DVD v USA $6,462,496 //počet predaných kusov 372,687Príjemné akčné odviazanie, kde poteší pestrá zostava nechcených parchantov s asistenciou pohľadnej Zoe Saldany, príbeh ubieha ako voda, akcia pobaví, občas príde na rad aj nejaké prim hlášky a scénky. Na takého neznámeho režiséra ako je Sylvain White to celkom dobre zvládol. /80%/ ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Presne ten pripad filmu, kde je par kulervoucich scen, ale mezi tim je jen okoukana vata... Nekolik zaberu je vylozene originalnich (strilecka na lodi) a i zpomalovani, ac je uz docela proflaklou zalezitosti, ma tady naopak svoje kouzlo. Jenze sem tam si uzivnete a jen koukate na hodinky... Velky plus je ovsem Komediant z Watchmenu a Chris Evans. Takze budiz ctyri. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako si sa sem dostal?“ – „Loďou.“ – „Ale veď toto je vnútrozemie.“ – „Bola to zázračná loď.“ Béčko. Mám rád tímovky a robustne charizmatický Komediant Jeffrey Dean Morgan mi ako vodca komanda sedel, ale Parchanti ako takí ma nebavili od úvodnej scény. A pritom je plná výbuchov, prestreliek a úmrtí. Paradoxne, najlepšie momenty boli neakčné, obohatené morbídnym humorom („omylom“ zhodenie z 50. poschodia, smrť za slnečník, wtf hrajúci Jason Patric). Najväčší podiel na (pod)priemernosti projektu má čudná réžia, nezaujímavý scenár a prekvapivo nevýrazná akcia. Plus slabšie herecké obsadenie. Kasting sa síce z dnešného pohľadu môže javiť bombasticky a totálne špičkovo áčkarský, ale v roku 2010 sa väčšina z dotyčných hercov ešte len opatrne rozbiehala a tomu bohužiaľ odpovedajú aj ich nie príliš presvedčivé výkony. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem myslel že se bude jednat o akční jednohubku která pobaví a hodinu po zhlédnutí na ní zapomenu. Realita je jiná, nepobavila a nasrala. Příběh i scénář jsou nezajímavými prvky, stokrát viděné jinde a v lepším, méně stupidním podání, které tolik nepodceňuje diváky. Scénáristi si asi myslí že stačí ke každému z pěti vojáku přiřadit identitu - Jensen (komunikační technik), Cougar (likvidace na dálku), Pooch (doprava a těžkotonážní zbraně), Roque (výbušniny a taktické zbraně), Clay (operační velení) a je vše v pořádku, vykreslovat či budovat děj už nemusí. Tolik prostřihů do prázdných větví, že by se dala z toho udělat upoutávka na mini seriál, ze kterého si divák nic neodnese, jen mu to vezme čas. V Losers se skrývá jen velké množství kaše, i ta ale nemá vůbec žádnou chuť. Rozhodně nedoporučuji 20% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

další z řad filmů o bandě vojáku,které se vyrojili v době,kdy každý očekával velký příchod stallonových postradatelných.klasické obsazení,charismatický boss,sličná diva,hláškující playboy,drsný černoch a mlčenlivý japonec.moc peněz se do toho nenasypalo,to je vidět,hlavně hned prví přestřelka je neskutečné blbá a nudná,bez jediné kapky krve a když si řikáte,že to bude asi špatenka,tak vyletí do vzduchu vrtulník plný malých dětí.....a vy si najednou řikáte pičo!tak co nás ješte čeká?přesně tohle,sem tam nabušené hlášky a vtipné scénky,se střídají s totálně blbými a nelogickými.hlavně finále je úplně stupidní,v celku slušný,leč děsně průměrný akčňák s hláškujícími hrdiny. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je scéna zo satelitu Arecibo, ktorý sa nachádza v Porto Rico. Arecibo sa objavil už v bondovke Zlaté oko alebo sci-fi Kontakt. (Wargoo)
  • Chris Evans měl při natáčení zamaskované mj. i jedno z tetování na pravém rameni (čínský znak), což jde dobře vidět na začátku filmu. V čase 01:18:04 však můžeme v záběru toto tetování zahlédnout, protože jej filmaři zamaskovat zapomněli. (Elizabeth13)
  • Scénář je částečnou adaptací prvního "The Losers" komiksu "Ante Up", který vyšel u DC Vertigo. (3DD!3)

Související novinky

Zoe Saldana znovu v akci

Zoe Saldana znovu v akci

05.02.2017

Neytiri z Avatara, Uhura ze Star Treku, Gamora ze Strážců Galaxie, Aisha z Parchantů, Cataleya z Colombiany... Zoe Saldana má s akčními hrdinkami tunu zkušeností. V nejbližších letech bude nakopávat… (více)

Comicsové Mýty mají scenáristku

Comicsové Mýty mají scenáristku

20.01.2015

Stříbrnému plátnu střídavě kralují comicsové adaptace od Marvelu a DC, neměli bychom ale zapomínat ani na Vertigo. Dospělácká odnož DC nám dala filmy jako Constantine, Dějiny násilí, V jako Vendeta… (více)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (více)

Tak trochu jiný Kurýr

Tak trochu jiný Kurýr

21.08.2010

Jeffrey Dean Morgan se pokouší uchytit jako hrdina akčních filmů. Charisma na to má, ale prozatím se mu to kdovíjak nedaří – v Strážcích hrál vedlejší postavu a letošní Parchanti dojeli na… (více)

Reklama

Reklama