Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu,že je to pořad pro děti a nejsem cílová skupina,ale takhle ne. Moderátoři jsou příšerní a neskutečně přehrávají a celkově mě příjdou,že mají inteligenci slepičího exkrementu. Navíc pokud se budu chtít podívat na pohádku pustím si Nickelodeon nebo Disney Channel tam vydržím cca 3 minuty reklam a nemusím poslouchat tady nějaké žvásty. ()

annifrith 

všechny recenze uživatele

Já dávám tři. K některým uvádějícím mám výhrady, ale děti je nepochybně berou, jinak by je asi vyměnili. Majda se mi líbila na začátku, ale na diblíka už je dost ve věku nediblíků. Jitka Molavcová, Jana Hlaváčová, Libuše Havelková a děda Kostelka byli fajn. Ne už tolik mužský diblík Michal, který někdy vypadá, jako by si odběhl z Mimtria. Ale nápady, co má, ujdou. ()

Reklama

Gilmour93

všechny recenze uživatele

Chudák František, někteří tady o něm píšou, jako by jim obhospodařoval starou.. Věřte tomu, nebo ne, má tříletá dcera se včera zaregistrovala na csfd, mrkla před spaním na Stalkera a dala mu, světe, div se, odpad! A asi to nebylo proto, že ji Tarkovskij na konci nepopřál, aby se měla fanfárově.. Nezbývá, než souhlasit se salahadinem. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Jako malé dítě jsem na Kouzelnou školku hodně ráda koukala... Hodně pohádek a milí moderátoři. Co víc průměrné dítě chce? Nejradši jsem měla Michala Nesvadbu, Magdu Reifovou a František je náhodou super :). Je to pořad pro děti a dětem se to líbí. Co jiného by podle vás tedy pořad pro děti měl být? 60% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Ty pohádky jsou tam dobré, ale jinak mě to nebavilo už jako pětiletého kluka. A vždy když jsem se chtěl dozvědět něco o světě přepnul jsem na nějaký kanál s dokumentárními pořady ..Pro mladší publikum bych volil trochu jiný dětský pořad než kouzelnou školku. .... HODNOCENÍ: 25% (2*) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Františka namlouval v letech 1999–2001 Ota Jirák. V období 2001 – 17. březen 2020 a 25. květen 2020 – 11. září 2020 namlouval Františka Tomáš Juřička a v období 23. března 2020 – 15. května 2020 a od 21. září 2020 Pavel Tesař. (TomasSlach)
  • V roce 2007 byl zvažován návrat babičky do Kouzelné školky. Role babičky byla nabízena Ivě Janžurové, která nakonec roli odmítla. Nakonec do role babičky byla obsazena Jana Hlaváčová. (TomasSlach)

Reklama

Reklama