Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Tyhle zprávy nemají nic se zprávami společného . Uvidíte třeba první paterčata v česku recepty Ládi Hrušky a všelijaké blbosti nesouvislé se zprávy . Kdysi tyhle zprávy i ušly , ale rok od roku to jde čím dál více do sraček . Nové studio sice vypadá hezky jenže informační úroven je takřka nulová a navíc často i nepřesná . ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě na zprávách štve(ať už jsou jakékoliv), že hlavně natáčejí reportáže, kde se vraždí, podvádí, lže, krade anebo potom odděleně politika(ikdyž tam se lže, podvádí i krade taky). Proč nejsou převážně zprávy složené z pozitivních věcí? Určitě by to bylo hezčí a prospěšnější než tyhle depresivní reportáže. Tyto "Televizní noviny" jsou úplný příklad těchto zpráv, a jelikož to nemám rád, dám velice nízké hodnocení. 20% ()

Reklama

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerná dramaturgie, diletantismus, idiotské reportáže z okurkových sezón, zhovadilá snaha o drama za každou cenu (akční hudba k záběrům havarovaného autobusu), hyenismus. Kdo se na tohle dívá, je pro mě podobná troska jako autoři téhle mrdky (uf, v práci to takhle přímo říct nemůžu). (849.) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

proboha, TN.cz na CSFD.cz, to mi nějak nejde k sobě... no ale když už, tak už: senzace, exkluzivita a cezbytný hrnec na krev pod televizí, to je panečku hlavní zpravodajská relace na nově... ale občas zazní i něco normálního :) a něco chlupatého (teď nemyslím žádného moderátora) na konec zahřeje každého sledovadostní-koláč-zvedajícího-balíka na srdci, že? 30% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Prvně o mnou prvně objeveném pořadu tohoto typu na ČSFD - chápu, že pokrok se nedá zastavit a že třeba taková IMDB má ve svém portfoliu úplně všechno (filmy, seriály, hry, hudbu, ocenění, speciální kolonku "As Him/Herself" anebo provázanost s nákupními servery. Ovšem dle mého názoru všeho moc škodí. Za cenu univerzálnosti se tato "zpravodajská" (podobně jako Novinky.cz) relace dostala na stejnou příčku jako spousta kvalitních seriálů. Co do samotného obsahu Televizních novin - ne, ono vlastně ani není co hodnotit - barevná manipulace s pěknými lidmi, kdy jedna uměle špatná zpráva střídá uměle dobrou druhou. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)
  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)
  • Krom každodenního vysílání je vysílán i Silvestrovský speciál pod názvem Silvestrovské Televizní noviny. (fabecc1222)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno