Reklama

Reklama

Nosí jména slavných italských renesančních umělců, ovládají zbraně japonských ninjů a zbožňují pizzu. Želvy Ninja jsou obrovským fenoménem, který se zrodil přesně před třiceti lety jako černobílý komiks. Producent těžkotonážních akčních velkofilmů Michael Bay se rozhodl, že právě teď nastal čas, aby tihle specifičtí bojovníci se zlem opustili stránky časopisů a televizní seriál a konečně s plnou parádou vpadli na filmové plátno. Podobně urputně Bay kdysi prosazoval první Transformers, s nimiž vstoupil do elitního klubu nejúspěšnějších filmových ság současnosti. A historie se může opakovat... Město New York zoufale potřebuje hrdiny. Ovládá ho totiž strach a všehoschopný Trhač, jehož pozice vládce podsvětí je zcela neotřesitelná, dokud se v městské kanalizaci vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví čtyři bojovníci v krunýři a s mimořádnými schopnostmi. Tam, kde jsou Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael, nesmí pochopitelně chybět ani zvědavá reportérka April (Megan Fox). Společně odhalí Trhačovy děsivé plány na rozšíření jeho impéria a rozhodnou se je vlastními výrazně vylepšenými silami překazit. (CinemArt)

(více)

Diskuze

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

kortynačky - dobrý ,

patkaň - dobrý ,

dementný kameraman - v Ledově ostří dobrý ,

Šrééder - dá še ,

no a Ejpril - v porne by bol herecký výkon presvedčivejší

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ywo666

no chudák je, asi bychom začít na něho měli sbírat víčka nebo tak něco, přece jenom je to žumpa společnosti 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ywo666

tak já myslel že je to jenom agresivní šílenec, co krade jako straka, ale že je to to agresivní buzík s šíleným komplexem straky to je pro mně novinka 

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ja nie som vôbec, ale ty nejak moc prmkávaš po mojom anále. Skús si zaplatiť gay gigola. Lebo pri tvojej špatnosti si asi ťažko nájdeš gaya čo s tebou pôjde zadarmo.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ale, ale copak, bojíš že jinde vyjde najevo jaký že seš to ubožák ? prosím tě nebuď ještě naivní, to tak bude lézt na tvoji diskuzi abych ji jako podpořil, radši něco na mně vymysli, jako že kradu jogurty v krámě 

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Pojď mi to říct do demagogů, frajere. A jestli ne, tak na mně laskavě nereaguj. Dělá se mi zle, když Tě vidím pořád za prdelou.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

komu že řikáš slizký hade ? ty stále zapomínáš kanále, že ty seš v prdeli, jelikož si magor co vyhrožuje 

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Tříska vypadal jak mongoloidní divočák :D A Trhač zase jako Predátor skříženej ze švýcarským nožem. Želvy mi přišli udělaný slušně, ale měly málo hlášek, čekal jsem víc. Podívat se na to dalo, ale žádná sláva, určitě to už víckrát nedám.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Pro mě to bylo velice milé a příjemné pokoukání ;) Bavil jsem se skvěle, film odsejpal, měl vtip, na poměry tématiky slušný příběh, postavy OuKej, prostě ve všech směrech super :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

tak dobře... byla to akční nuda která vcelku odsejpala... :D

Nebejt těch příšerností kterých se dopustily na želvách samých... o zmutovaném Třískovy ani nemluvě.

A násilného uvažování se týče logiky vzniku a původu... našel knížku jutsu! XD

 

Tak by mi možná ani ta akční nuda nevadila.... Trhač na Švýcarský způsob mě třeba hodně pobavil a fandil jsem mu. :D

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Tak jak to u filmů z dílny Michaela Baye bývá tak i tady se to potvrdilo, je to opravdu hrozně ''Teenage'' (upřímně tyhle americké pubošské akce nemusím) je sice pravda že se ani minutu nenudíte, to je ovšem jediné pozitivum tohohle filmu, protože všechno ostatní je strášné, Želví nindžové od Steve Barrona byli dle mého jednoznačně lepší, i když to taky nebyl žádný zázrak, a to svoje ''kouzlo'' to mělo v těch 90. létech ale i tak prostě pořád lepší než tohle.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Neřekl že bych že dobrý vkus, spíše nám to prostě sedlo ;) O dobrém/nedobrém vkusu se nemá vůbec cenu v případě kvality filmu bavit, neb je to zcela subjektivní záležitost.

 (hodnocení, recenze)

Jakkob

Máme prostě dobrý vkus oba dva :) tento film byla zábava sledovat .Prostě žádná nuda.Efekty taky dobrý.Takže co víc od takového filmu chtít ?

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Jakkob

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak to bych s vámz nesouhlasil soudruhu Sidiusi. B)

Už jen za střískaného třísku... tomu jdou automaticky 2 hvězdy dolů... :)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Já se také báječně bavil a v mém měřítku to má tak 70 - 80% ;)

Související novinky

Želvy Ninja se vrací do akce

Želvy Ninja se vrací do akce

23.03.2015

Loňský reboot Želv Ninja vydělal skoro půl miliardy dolarů. April s tváří Megan Fox (Transformers) se tak samozřejmě vrátí, a s ní i čtyři ústřední zelení hrdinové. Premiéra druhého dílu nás čeká 3.… (více)

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

10.01.2015

Michael Bay kdysi založil firmu Platinum Dunes, která produkuje především malé horory. Loni ale zrebootovala Želvy Ninja a byl z toho její zatím nejvýdělečnější film, takže není divu, že se vrhá na… (více)

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

11.08.2014

Ve studiu Paramount Pictures si do poslední chvíle nebyli jistí, jestli budou mít nové Želvy Ninja úspěch nebo ne. Zámořští kritici film strhali a ostatní reakce také nejsou zrovna nadšené, o platící… (více)

Reklama

Reklama