Reklama

Reklama

Šílený Max, pronásledovaný svou pohnutou minulostí, je přesvědčen, že jediný způsob jak přežít, je vydat se na osamělou pouť. Narazí však na skupinu prchající pustinou ve vyzbrojeném obrněném vozidle, v jejímž čele stojí elitní Imperator Furiosa. Citadelu, odkud prchají, tyranizuje Immortan Joe, kterému kdosi odcizil něco nenahraditelného. Rozzuřený vojenský vůdce svolá všechny své gangy a ve vysokooktanové silniční válce nemilosrdně pronásleduje prchající rebely. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

tele.kom

tele.kom (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Ten příběh od tebe nevyžadoval žádný přehnaný přemýšlení, ale prostě mi nepřišlo nutný zdržovat se nějakýma flashbackama do doby kdy je znásilňoval Joe, popřípadě oddalovat hlavní děj nějakou expozicí. Člověk pochopil co se jim dělo a proč utíkají, nebylo to pro ten děj zásadní. Asi jediná postava u který bych si dokázal představit trochu víc historie byla Furiosa, zejména kvůli tomu, že na konci řekla, že hledá vykoupení, což naznačuje že asi udělala něco špatnýho? Nevim, možná si to schovávají na dvojku

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Bluntman

tak ked sa natocia prequesli, ktore daju celemu tomuto nejaky vyznam, tak to mozno prehodnotim... no teraz pokial by som nevidel povodnu trilogiu a nepospajal si to, tak z toho filmu mam hovno..

na příspěvěk reagoval Bluntman

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

tele.kom

toz ak mas zalubu sparat sa v hovne a hladat nestravene zvysky a rozmyslat nad tym preco su nestravene, tak v pohode... ja nepotrebujem pri filmoch aby som si domyslal a dokresloval co asi mohlo byt a preco ... ja som chcel nadupanu akcnu jazdu zo zaujimavym pribehom... dostal som len prvu cast... a aj to ma sklamalo svojim sposobom co do brutality a surovosti... 

na příspěvěk reagoval tele.kom, Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Až na to, že děj se odehrává během samotné akce, protože jde o chase movie, postavy s výjimkou titulní projdou určitým vývojem a backstory části postav (Nux, Furiosa, Nadsmrťas) bude v prequelových komiksech.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Martin741

tele.kom

tele.kom (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE , ywo666

Příběh je jednoduchej, ale neřekl bych, že nemá hloubku. Mě se třeba líbilo, že ne všechno o postavách bylo nutně řečený na hlas, ale člověk i přesto pochopil, že si prošli peklem, myslim že se ten film dá brát i jako sociální komentář pokud člověk chce. Plytkost uplně neni to slovo kterym bych Fury Road popsal

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

ywo666

zase sa neboj... akcie je dost a pozera sa na to pekne... kamera je super a tak... celkovo to nie je zle... ale chyba tomu dej troska, vykreslenie postav a celkovo nejake vtiahnutie do deja... ja som sa ani z jednou postavou nejako nezzil... zlaty mad max 2 :))

na příspěvěk reagoval Bluntman

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Kobain

Áno a preto sa nevieš odtrhnúť od internetovej diskusie. A s Redakom to nemá nič spoločné. Ja ho tiež nemám rád, kvôli tým jeho debilným komentárom. Toto je čisto o tom, že tu je nejaký ublíženecký sráč, ktorý za svoje komlexy obviňuje sociálne siete a lieči si ich ... na? Áno, na internetovej diskusií. Ty si tak serieš do huby, že sa čudujem, že si sa ešte nezadusil vlastnými hovnami.

na příspěvěk reagoval Beckett51

tele.kom

tele.kom (hodnocení, recenze)

Na druhou stranu už dlouho se mi nestalo, že bych měl v některých scénách takový problém porozumět postavě, ať už díky silnýmu akcentu nebo prostě proto, že se ten dialog ve změtí řvu motorů a výbuchů prostě ztratil, takže tentokrát jsem byl i tak za titulky rád.

tele.kom

tele.kom (hodnocení, recenze)

Lynch.J

Jo, párkrát mě taky titulky rozesmály (a ne zrovna v pozitivním smyslu slova). Ale je to asi subjektivní, hodně často šlo o překlady jmen. Třeba Ropákov asi celkem ušel, ale příjde mi to spíš jako ze světa Harryho Pottera než Mad Maxe

na příspěvěk reagoval Lynch.J

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

ywo666

Mám radši realný přátelé než tisícovku "a jsem machr" na fejsbůku. Ale nechápu proč bych měl něco vysvětlovat retardovi z csfd??? 

A nelez redakovi do prdele akorát mu děláš dobře a sebe ztrapňuješ -)

na příspěvěk reagoval ywo666, Martin741

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Kobain

Ty bež vykydať hnoj z maštale buran. A skús mi vysvetliť aký je rozdiel, že dávať príspevky sem je ok ale na facebook je to peklo. Jáj tu si to aspoň niekto prečíta. Na facebook potrebuješ nejakých priateľov.

na příspěvěk reagoval Kobain

Lynch.J

Lynch.J (hodnocení, recenze)

V pátek jsem na tom byl v kině. Pěkná podívané, jen ten překlad byl úděsný.

na příspěvěk reagoval tele.kom

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

tak ten Max dopadl docela blbě... váham, jestli tomu nakonec nenaprat jednu hvězdu.

na příspěvěk reagoval Belbo

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

koudsk

ok, napsal si to přesně jediná reakce je žádná reakce! nekrmte trolly a že jich tu je, keců plnou hubu, ale film někteří z nich dodnes neviděli, člověka napadají a píšou že prej nepíše k tématu, jsou vulgární a dovedou jen celé dny zasírat diskuze a pokud na ně zareaguješ tak se jich už nezbavíš, páč vždy musej mít poslední slovo. všici o kterých píšu (ale nejmenuji) jako zcela náhodu přišli i na tuhle diskuzi:-) diskuze i u film by měy být moderované i když nikdo neví jak toho docílit, pak půjdou tihle ubožáci pěkně do prdele, někdy vážně lituji že ten internet vůbec vymysleli, jako dobrý pro normální lidi, ale vem si co by pak tihle debilové dělali, kde by se realizovali, když jsou jinak úplně k hovnu, já v jejich věku, hmm, to by nepochopili páč nežijou:-)) ps: jako strašná chyba se jeví, nebo ukázala, ta změna diskuzí, kdy se tu zakládají většinou samé sračky, diskuze se sledují, každej každého tu může sledovat, takovej idiot pak ví o o každém tvém pohybu tady, páč takovýmu volovi stačí málo, kdy si tě přidá jen oblíbených a nebo mu dá podobný debil jen echo a on tě pořád stalkuje, nezbavíš se ho, psal tady o tom uživatel wacoslav.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Uživatel Karlos80 smazal svůj příspěvek.

Belbo

Belbo (hodnocení, recenze)

koudsk

Hele, já měl za to, že blockbuster je konzumní masová záležitost :). Nevidím problém v tom, že bys kritizoval "romantické filmy a všelijaké gay-komedie", aspoň to nebude u komentářů nuda. Tak se toho neboj :)

koudsk

koudsk (hodnocení, recenze)

Fascinují mě komentáře a jednohvezdickova hodnocení od všelijakých přiteplených,kterým ve filmu chybí děj atd. Chodím já snad kurvit hodnocení na nějaké jejich romantické filmy a všelijaké gay-komedie,protože mi tam chybí akce? Každý film by se snad měl hodnotit v rámci žánru, jinak se za chvíli mohou točit pouze konzumní sračky, které osloví co největší spektrum diváků A také mě fascinuje plevel jako Martin741. Vidím ho snad ve všech diskusích tady. Když náhodou nepíše absolutně mimo téma. tak hejtuje film, který vůbec neviděl. A když na něj nikdo nereaguje, tak sem ty svoje sračky cpe znova a znova, aby to náhodou nikomu neuteklo. Najdi si holku, vocasi. Případně si jdi opruzovat někam na facebook. Nemám čas se věcně prodírat zvratkama od nějakého děcka, když si chci přečíst něco hodnotného k danému filmu.

na příspěvěk reagoval Belbo, Karlos80, Karlos80

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

konvicce

u Zidov si tiez nemozes dat bravcove, nie je koser ...... a Zidia sa tiez musia ucit tolerancii ...... casto je Hindu tolerantnejsi nez vsetci Zidia 

Související novinky

Další Šílený Max je v přípravách

Další Šílený Max je v přípravách

02.05.2024

Již za pár týdnů nás v kinech čeká návrat do dynamického světa stvořeného vizionářem Georgem Millerem (Šílený Max). Furiosa: Sága Šíleného Maxe dorazí na plátna 23.5., tedy celých devět let poté, co… (více)

Godzilla -1.0 dostane i černobílou verzi

Godzilla -1.0 dostane i černobílou verzi

21.12.2023

Nová inkarnace nejslavnějšího monstra japonské kinematografie od studia Toho Company je nečekaným (skromným) blockbusterovým hitem letošního roku. Snímek Godzilla Minus One s odhadovaným rozpočtem… (více)

Marvel našel nového superhrdinu

Marvel našel nového superhrdinu

01.11.2022

Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Ambulance) se musel kvůli nabitému diáři vzdát role v prequelu Šíleného Maxe Furiosa, jeho oceňovaná hra Topdog/Underdog na Broadwayi ale brzy končí (nebo minimálně… (více)

Anya Taylor-Joy dotočila prequel Šíleného Maxe

Anya Taylor-Joy dotočila prequel Šíleného Maxe

28.10.2022

Pro herečku a hlavní hvězdu chystané Furiosy Anyu Taylor-Joy (Dámský gambit) je hlavní část natáčení hotová. 26letá Američanka z Miami sdílela před pár hodinami fotky na svém instagramovém účtu, ve… (více)

Reklama

Reklama